Ord. praktického lékaře pro dospělé

Tyršovo náměstí 1970, Louny 44001

super doktor i jeho dcera, i sesřička super co dodat lepšího doktora neznám a kdo nevěří tak at tam běží pozna to

Skvělej doktor :) sestřička úžasná mladá kočka :-P.. Stále usměvavá.. I pana doktora dcera je moc fajn :-) jediná ordinace kam snad i chodím rád.. Velmi doporučuji

• V

Jsem spokojený,poradí a pomůže.Má velice příjemnou a ochotnou sestřičku

Velmi dobrý lékař.Příjemný,ochotný.Pomůže,poradí.Jsem naprosto spokojená.Ochotná,milá,vstřícná je i sestřička v ordinaci pana doktora .

• ochotny spolehliví a přesvědčiví

• super

• Nejdříve jsem nevěřila tomu co čtu. Pak jsem koukla na datumy příspěvků. Že by se toho během 2 let tolik změnilo? Mám ty nejhorší zkušenosti. Žádná a nebo nesmyslná vyšetření, arogantní chování, aby se pacienta zbavil, tak předepíše léky na něco co vás nebolí.
    To samé platí v chování i o té jeho ,,milé,, sestřičce. Díky jeho ,,ne,, léčení prožívám snad to nejhorší období svého života. Nikomu nedoporučuji.

• velice ochotný, svědimitý

• Ochotny, vstricny.

velmi dobrá a obětavá lékařka