MUDr. Tomáš Vilhelm

Fyzioterapeut Více

Šumperk 1 adresa

Státní léčebné lázně Bludov, s.p.

Lázeňská 572, Šumperk

• Tohoto lékaře jsem navštívila v ordinaci se svou sestrou, obě trpíme velkými bolestmi zad, sestra se díky léčbě a perfektnímu přístupu vyhla dokonce i operaci. P. doktora můžu jen doporučit!!

• nejlepší odborník široko daleko, velice doporučuji. Eva

• Pan doktor je nejlepší! Strašně moc mi pomohl po těžké nemoci.Naordinoval mi rehabilitaci a následně lázně,které mi velmi pomohli.Nebýt jeho,tak jsem teď na tom asi hůře.

• Z důvodu předání mého otce z LDN do domácí péče po vážné nemoci jsem na doporučení navštívila pana doktora na REHABILITACI v Litovli. Je velice laskavý a ochotný pomoci. Jsem spokojena. Doporučuji každému,kdo potřebuje pomoc zaměřenou na jeho specializaci.

• Na doporučení mých známých jsem navštívila pana doktora v Litovli a musím jen doporučit!!!Velice ochotný a profesně na vysoké úrovni.Pokud potřebujete pomoci, neváhejte a rozjeďte se za ním.Budete velice spokojeni.