třída Tomáše Bati 5135, Zlín 760 01
Petr
Po příchodu do ambulance rychle se převléct a honem na vyšetření.Kolonoskopie trvala celkem krátce,na výsledku pro obvodního lékaře byl uvedený jiný čas.Začátek vyšetření byl uveden ,ještě když jsem seděl ve vlaku,asi jsem byl vyšetřovaný přes satelit.Žádná velká komunikace, třeba jaké mám potíže,a proč jdu na tohle vyšetření.Když jsem panu doktorovi po vyšetření řekl co mne trápí,tak mne odbyl že to mám od páteře,a od jídla.K tomuhle lékaři nikdy víc!
Obrátil jsem se na Fakultní nemocnici Olomouc, úplně jiný přístup,a mám po potížích,od páteře to nebylo jak tvrdil pan doktor.• Nemocnice Atlas - EUROCLINICUM a.s. • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
MP
Nepomohl s problémem.Předepsal antibiotickou medikaci ,kterou jsem již před tím absolvovala a bez úspechu.Výsledek problémy přetrvávají, jatra jsou zasažena.To svědčí o jeho neodbornosti a o aroganci.Pomoc budu hledat jinde a pokud možno u skutečného specialisty.Tento MuDr nepřesvědčil.Nedoporučuji
Iveta Heclová
U MUDr. Míči jsem dnes byla na gastroskopickém vyšetření a nejen že byl velmi milý, ale i vyšetření proběhlo bez problému, ačkoli jsem se ho předem velmi obávala. Sestřičky si také všimly, že jsem nervózní - jedna mi pomáhala neuhýbat hlavou, druhé jsem mohla mačkat ruku... Během celého výkonu mne všichni chválili, jak to krásně zvládám, ačkoli výkon trval necelé dvě minuty, pan primář délku komentontoval: "Dejte mi ještě půl minutky a bude hotovo..." Opravdu mohu doporučit všem, kteří se tohoto vyšetření obávají. Buďte v klidu, zvládnete to, jedná se o MUDr. s lidským přístupem. Díky za skvělou péči. :-)
Petr M
Pan primář Míča se prezentoval jako skvělý odborník se skutečně lidským přístupem. Kolonoskopické vyšetření s lokálním umrtvením proběhlo bez sebenšího náznaku bolesti. Nutno táké pochválit velmi profesionálně působící celý jeho tým .
Robert Háp
Skvělý odborný a lidský přístup! Po všech stránkách jen nejlepší zkušenosti! Lékař s velkým L! Pro někoho nepříjemné vyšetření se stává zcela snesitelným díky lidskému přístupu.
V. H
Bezvadný a pohotový lékař, vždy usměvavý, zachránil mi babičku. On a jeho gastroenterologičtí pracovníci jsou skvělí lidé, perfektně sehrátí a ochotní pomoci.
Honza Dušek
Byl jsem na kolonoskopii 30.9.2020 v Otrokovicích. Naprostá spokojenost. Žádná hrůza to nebyla.Vyšetření nebolelo, a dostal jsem injekci. Přístup ze strany sestry velmi vstřícný i ze strany pana doktora.
• jiné místo • Jiný •
Eva B.
S panem doktorem jsem se setkala při vyšetření gastroskopie a potom na kontrole v jeho ambulanci a nejenom, že nedokázal určit moji diagnózu, ale jeho chování bylo i arogantní. Takže v žádném případě nedoporučuji!!!
• Nemocnice Atlas - EUROCLINICUM a.s. • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní