Ve své praxi pracuji s dětmi od 15 let, dospívajícími a dospělými. Většinu mé klientely tvoří jednotlivci, nabízím však také konzultace s páry nebo celou rodinou. . V současnosti jsem na mateřské dovolené a proto nabízím omezený počet termínů pro osobní setkání. Co se online poradenství týče, jsem termínově flexibilnější.
Více na www.psycholog-zavadska.cz
Krizová intervence
750 Kč -
Poradenství pro rodiče
Adriana
Jsem hrozně moc ráda, že jsem se rozhodla, jít k psychologovi a narazila jsem na paní Závadskou. Velmi mi pomohla s mým problémem, se kterým jsem se trápila. Každé naše setkání pro mě mělo přínos a vždy jsem odcházela s pocitem klidu a naděje. Moc si vážím její podpory a profesionálního, ale zároveň velmi laskavého přístupu. Služby paní psycholožky Závadské mohu s čistým svědomím doporučit každému, kdo hledá skutečnou podporu a porozumění.
I
I.
Rozhodnutí jít k paní magistře Závadské bylo to nejlepší, co jsem zatím ve svém životě udělala. Od prvního sezení jsem věděla, že jsem na správném místě. Paní Závadská mi pomohla najít ztracené sebevědomí a moji sebehodnotu. Neskutečně empatická, milá, vždy mě vyslechla a navedla na "cestu", kterou jsem potřebovala. Díky jsem dostala další šanci v životě vidět sebe i okolnosti, které se mi děly trochu jinak - pravdivěji.
Vždycky ji budu vděčná a věřím, že ne jednou si na její myšlenku vzpomenu.
Moc doporučuji! :)• Psycholog a poradce pro pozůstalé • psychologické konzultace •
Adam
Paní psycholožka Závadská je milý a empatický člověk. Vyslechne vás, poradí a neodsoudí, ať jí sdělíte cokoli. Rozhodně doporučuji návštěvu, pokud taky bojujete s něčím, na co sami nestačíte.
• jiné místo • Jiný •
Jana M.
K Terezce jsem přišla úplně zlomená, uvězněná v toxickém vztahu, ze kterého jsem si myslela, že nikdy nenajdu cestu ven. Byla jsem plná pochybností, strachu a pocitu, že si nezasloužím nic lepšího. Terezka mi ale postupně, s nekonečnou trpělivostí a empatií, začala otevírat oči. Ukázala mi, že moje pocity mají hodnotu, že mám právo říct “dost” a že na mě někde čeká svobodnější a lehčí život.
Díky ní jsem dokázala odejít z něčeho, co mě ničilo, a začít znovu – tentokrát s úctou sama k sobě. Bez její podpory, klidu a laskavého vedení bych to sama nikdy nezvládla.
Děkuju, Terezko. Z celého srdce.
• Psycholog a poradce pro pozůstalé • psychologické poradenství •
T
T.B.
Paní psycholožka Závadská je velice příjemná a empatická osoba. Na každém sezení jsem cítila, že se o mě doopravdy zajímá a že mě ráda vyslechne. Má i hezkou ordinaci, působí to tam útulně a příjemně, což pomáhá navodit přátelskou a uvolněnou atmosféru. Nemám žádné výhrady ani stížnosti, jednoduše paní psycholožce děkuji :-)
David
Byl jsem spokojen . Nemám co vytknout dobrý pokec i pomoc , poradila a můžu jen doporučit
MB
Nemám absolutně co vytknout. Když jde člověk poprvé k psychologovi, ani vlastně neví, jak to bude probíhat. Můžu ale říct, že už po chvilce se s paní Závadskou cítíte "jako doma". Je velice empatická, milá, příjemná, ale také profesionální a každou její radu používám při každodenních situacích. Moc doporučuji.
Nemohla jsem si vybrat lépe :-)• Psycholog a poradce pro pozůstalé • psychologické poradenství •
Simča
Paní Zavadská je odborník ve své profesi. Z jejich návštěv jsem se cítila silnější, vždy naslouchala, vždy poradila, řekla svůj pohled na věc. Můžu říct, že mě osobně hodně pomohla a jsem ráda,že jsem navštívila zrovna tuto paní psycholožku, řekla bych že její sezení bylo až kamarádské, jako by jsme se znaky opravdu dlouho, to odbouralo prvotní stres z návštěvy. Doporučuji je opravdu skvělá a empatická.. Co se týká objednání,vždy vyhověla mě jak se mi to hodí. Vřele doporučuji jít k této mladé a milé paní psycholožce. Ordinace hezká a útulná
• jiné místo • Jiný •
V. J.
Paní doktorka je velmi příjemná, empatická bytost, u které vidíte, že Vás opravdu poslouchá. Její zpětná vazba mi velmi pomohla. Držela mě nad vodou ve velmi těžké životní situaci.
Lucka S.
Paní psycholožka je skvělá. Nikdo za mě snad nikdy nebojoval jako ona. Pochopí, naslouchá, ptá se na správné otázky. Troufnu si říct, že to díky ní se zase znova směju.