Dobrý den, vítám vás.
Jmenuji se Tereza Musilová.
Ráda vám nabídnu své konzultace, kde společně můžeme objevovat vhodné cesty a řešení na vašich křižovatkách, které povedou k vašemu spokojenému osobnímu i pracovnímu životu.

O MNĚ

Poradenství a konzultacím v nelehkých životních situacích se věnuji přes 15 let.
Věřím v dobro, možnost výběru a pozitivní změny.
Mám ráda lidi, umění, knihy, život.

Mám zkušenosti s vedením týmů, strategickým, projektovým řízením, krizovým řízením, budováním a rozvojem poskytovaných služeb.

Poskytuji kariérové poradenství, koučink, supervizi a lektoruji v JCMM z . s. p. o.
Působím jako ředitelka a terapeutka v organizaci FERTI z. ú.
Pracuji v multidisciplinárním týmu pro děti ohrožené psychiatrickou diagnózou.
Věnuji se facilitaci odborných setkání a facilituji případové konference.
Pracovala jsem v neziskové organizaci s celorepublikovou působností na pozici vedoucí sociální divize, projektové manažerky, vedoucí Internetové poradny, terapeutky a sociální pracovnice.

Jsem absolventkou kompletního pětiletého certifikovaného psychoterapeutického výcviku zaměřeného na systemické přístupy a kompletního tříletého akreditovaného výcviku na řešení zaměřená supervize a koučování. Vystudovala jsem obor Speciální pedagogika na Masarykově univerzitě.

Vybrané kurzy a výcviky:

- Kariérové poradenství - Práce s traumatem - Systemická práce s násilím - Krizová intervence
- Práce s oběťmi sexuálního zneužívání - Motivační rozhovory - Internetové poradenství
- Facilitace - Lektorské dovednosti - Manažerské dovednosti - Strategické řízení

Konzultace Tereza Musilová/FERTI, z. ú.
Lidická 77, Brno

Přijímám: dospělí, děti od 15 let

Facilitace • Od 800 Kč

Kariérové poradenství • 800 Kč

Konzultace tématu nedobrovolná bezdětnost Hrazeno pojišťovnou +4 Více

Koučink • 1 500 Kč

Krizová intervence • 800 Kč

Psychoterapie • 800 Kč

Zobrazit ostatní profily terapeutů v okolí

Krizová intervence

800 Kč

Psychoterapie

800 Kč

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Tereza Musilová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor