Ordinace prakt. lékaře pro dospělé

Bratří Čapků 260, Příbram 26101

• F

Jsem u pana doktora mnoho let a jsem naprosto spokojený.

• Já si nemůžu stěžovat. A hlavně léky které mi předepíše zabírají, sice jsou dražší něco se i doplácí, ale neudělali by jsme to pro své zdraví? Samozřejmě člověk se načeká, ale asi to má nějaký důvod když má pořád plné čekárny! Jinde jsem tolik nezažil! Prostě spokojenost !!!

• Pan Skaloš léčí opravdu od stolu ...Momentálně hledám nového obvodního doktora ,protože tenhle nepošle na vyšetření a předepisuje léky aniž by věděl co člověku vůbec je a to neberu v potaz jeho nálady tak každej sme od toho ale on by tam měl být hlavně od jednoho LEČIT

• Pan Skaloš je sice občas takový mrzout ale on se tak jen tváří ale na druhou stranu ale nemůžu si stěžovat vždy uděla maximum proto aby mi bylo lépe ...Sme u něj celá rodina a všichnisme spokojený

• D

Nemůžu si stěžovat. U pana doktora jsem asi 15 let a vždy vyšel vstříc. Nemám problémy s diagnózou, ani s léky které předepisuje. Jak někdo tady píše, že zná jen dva léky, tak já mám opačnou zkušenost. V lékarně téměř vždy konstatují, že "takové drahé léky předepisuje jen Skaloš", ty léky zabírají a když doplácím, tak jen minimum!

K panu doktorovi chodi cela nase rodina uz nekolik let a jsme s nim velice spokojeni.I kdyz ma v cekarne dost lidi vzdy si najde cas pro mile slovo.

• Nevstricny, neprijemny, nezajem o pacientovo zdravi
    Diagnozu si urcuje pacient. Dva druhy antibiotik na vsechny nemoci.
    V pripade ze nepotrebujete PN na chripku nedoporucuji. jakmile vam bude opravdu zle ci budete trpet zavaznou chorobou, penicilin asi zabira i na smrt a na vsechny tezce lecitelne onemocneni.
    Schopnost diagnostiky pod urovni prvniho rocniku zdravotnicke skoly.