Ordinace praktického lékaře

Sídliště 429, Toužim 36401

• Velice nepříjemný a arogantní přístup, místo toho aby pomohl, tak odkazuje na praktického lékaře. Někteří lidé hold nemají možnost navštěvovat svého praktického lékaře, když je nemocen.

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor byl ke mě vždy příjemný a ochotný, neléčil mě jen paralenem ale na zánět ledvin v mém věku listoval i v knize, aby bylo vše v pořádku. Jen na něj nadávejte, aspoň nebude tak narvaná čekárna :-)

• D

Zkuste se všichni Vy negativci každý jeden SÁM/SAMA nad sebou zamyslet,jak se k sobě chováte a jakej dodržujete životní styl?? Co myslíte ?? Že je doktor kouzelník?Sáhněte si každej do svědomí kolikrát jste tam šel v podstatě zbytečně a když dostanete BRUFÉN tak je doktor na H....O protože to si přece můžu koupit sám na to nepotřebuju doktora. V případě dr .HLOUSE je odměřený to ano někdy třeba taky protivný ale kdo z nás neni?? A když se potom člověk dozví jak to funguje mezi POJIŠŤOVNOU a LÉKAŘEM ve vztahu k vaší nemoci a jejímu léčení tak se ani moc nedivím že všichni léčí tak jak léčí.Když stojím v lékárně a vidím kolik korun lidé nechávají v lékárnách za léky ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:(((((zkuste raději žít a chovat se každý SÁM K SOBĚ tak abych toho doktora musel opravdu jen v nejkrajnějším případě .A dr. HLOUS JE JAKO LÉKAŘ OK.

• Nechápu,s panem doktorem jsem na pivo nikdy nechodil.Nebojím se říct, že moji ženu léčil a léčí velmi dobře.Sestra je vinikající stím souhlasím.Kulka

• Já k panu doktoru nemám větších výhrad, mě jako pacientu vždy vyšel vstříc. Odměřenost vůči pacientovi je věc osobního pocitu, mě osobně to zas až tolik nevadilo.

• Je to odborník na svém místě :(

Doporučuji telefonovat a ne navštěvovat - vyjde to nastejno a ušetříte si čas a nervy.
    Diagnózu Vám stejně neudělá a na všechno ostatní Vám pomůže paralen.

Ani bych se nedivil, kdyby studoval medicínu taky jen 2 měsíce, jak někteří právníci.

já jsem s jeho praxí naprosto spokojen

Já s panem doktorem neměl nikdy problém, a v rámci možností mi vždy vyšel vstříc.

• I

Musím se kolegy zastat, z hodnocení pacientů je evidentní, že hodnotí pod vlivem povrchních kritérií bez znalosti problematiky- když se lékař právě neusmívá, není měřítkem toho, jestli " ví,co dělá". Kolega,dle mého mínění, patří spíše do skupiny lepších praktických lékařů, jeho dokumentace je dokladem dobré diferenciálně diagnostické rozvahy a solidních znalostí medicíny.
    Iva Weilguny

• S

diagnostikuje od počítače, býval lepší