Nemocnice Ostrov

U nemocnice 1161, Ostrov

11. prosince jsem byla na operaci žlučníku v ostrovské nemocnici. Trvala jsem na tom, aby mě na chirurgii přijal pan doktor Kamenec, protože jsem chtěla, aby byl i u mé operace. Pan doktor mi vše důkladně vysvětlil, posoudil můj stav a dokonce mi i nakreslil, jak to po odebrání žlučníku v těle vypadá :-). Z operace jsem měla strach, ale pan doktor má velmi milý hlas a uklidnil mě, že to spolu zvládneme. To mi vlilo odhodlání do žil a skutečně, ačkoliv už žlučník nemám, můžu jíst ta samá jídla, jako předtím a nic mě nebolí. Nemám žádné následky (jako průjmy apod.) a za to všechno vděčím Dr. Kamencovi a tamnímu primáři. Takže pokud přemýšlíte, kde podstoupit podobnou operaci, vřele doporučuji tohoto odborníka.

• Umístění: Nemocnice Ostrov operace žlučníku

• Pan doktor mě operoval a musím říct, že je opravdu Lékař od Boha s velkým L. Více takových lidí na pravém místě. Ani všechna nejkrásnější slova by nedokázala vyjádřit, jak je to úžasný doktor. Chápavý, empatický, laskavý. Nejlepší lékař, jakého bych si mohla přát.

Má trpělivost s každým pacientem a je velmi vynikající psycholog, který vám dokáže pomoci i přesto, že je velice skromný. Jeho vstřícnost by měla být příkladem pro všechny lékaře.

• H

Už od července je náš taťka nemocný a zkušenosti s doktory nemohu říct ,že nejsou dobré ,ale řekl bych přímo otřesné ,ale abych jen nenadával a nestěžoval si ,jedna vyjímka se našla .Minulý týden ,měl taťka velké potíže ,zastavila se mu stomie a ve velkých bolestech zvracel. Zavolali jsme záchranku a ta ho odvezla do Ostrovské nemocnice,kde měl pohotovost Mudr. Radovan Kamenec. Jeho soucit ,empatické ,velmi etické chování bylo pro taťku velkou spruhou ,díky němu našel sílu a vše překonal. Tímto mu moc děkuji a přeji mu ,aby si zachoval tu laskavost s jakou pomáhá všem. Harald Kuna

Pan doktor Kamenec je velice ochotný, příjemný, což se o některých jiných lékařích říci nedá. Více takových lékařů, jako je Mudr. Kamenec, bylo by zdravotnictví o něčem jiném. Je to nejen vynikající lékař, ale troufám si napsat, že i člověk s dobrým srdcem.

• D

Mudr.Kamenec--------nemám co dodat,hned po první návštěvě se ochotně ujal léčby mé dcery,velice si ho vážím a jeho přístup se nedá srovnat s Varami.Děkuji,že jsem měla tu čest pana doktora poznat.

• Ahoj ahoj ,zdraví Ťa bratranec Peťo z Bratislavy

• Pan doktor Kamenec je skutecnym clovekem na svem miste. Jeho pristup k pacientum, profesionalita skloubena s lidskym pristupem a skutecnym zajmem o pacienta, by mely byt meritkem vsem ostatnim lekarum. Jelikoz ho znam osobne, musim se zminit o tom, ze je naprosto skvelym a obetavym clovekem i mimo svuj obor, v civilnim zivote. Pro ostrovskou nemocnici je jeho pusobeni zde obrovskou vyhrou a doufam, ze si toho zdejsi managment je dostatecne vedom! Takovym lekaru totiz po ceskych luzich a hajich tolik nechodi.

• Pan Mudr.Radovan Kamenec je nejen vynikající odborník ve své profesi chirurga,ale zároveň patří mezi ty lékaře,kteří své povolání vykonávají s opravdovým zájmem a mimořádnou ochotou.Je obdivuhodné s jakou trpělivostí a laskavostí jedná s každým pacientem bez vyjímky.Protože při každé léčbě používá i jistou dávku psychologie,
    velice snadno si získá důvěru pacienta,která je dle mého názoru důležitá při řešení
    každého zdravotního problému,zvláště pak závažného.Velice si vážím tohoto lékaře,
    který i přes své nesporné kvality zůstává skromný,milý a ochotný!!

• Odborník na pravém místě, vstřícný, vždy milý a ochotný. Je to jediný lékař na kterého se vždy těším. Jeho profesionální jednání doplňuje i sestřička, bohužel neznám její jméno, ale díky patří i jí.