Revmatologický ústav

Na Slupi 4, Praha

• R

Paní doktorka Svobodová je nejlepší lékařka na světě.Velmi si jí vážím,děkuji za péči, kterou mě věnuje .Jana Chaloupková

• NEZNÁM PŘÍJEMNĚJŠÍHO ČLOVĚKA A ODBORNÍKA VE SVÉM OBORU!

• děkuji, paní MUDr. Svobodové už můžu normálně chodit !!!!!!!!

• Dobrý večer,jsem velice spokojena s paní doktorkou Svobodovou,která mi moc pomohla v mém onemocnění pojiva,že bylo možné po 7 letech léčení medikamenty vysadit a po půl roce bez léků se cítím dobře po revmatologické stránce,horší je to po psychické stránce, ale to je zase jiná věc.Moc děkuji.Syrovcová Marcela

• Lékařka, která je ve svém oboru velmi znalá a hlavně lidská. Vždycky vyřešila můj problém a pomohla mi. Navíc je velmi příjemná a milá. Jsem ráda, že můžu chodit právě k ní. Moc jí děkuju za pomoc.

Výborná lékařka, která je vždy ochotná pomoci i neobjednanému pacientovi. Nic pro ni není problém, všechno pečlivě pacientovi vysvětlí a přidá i úsměv. Mohu jen doporučit! Děkuji, že jste, paní doktorko :-)