Beauty Eye, ordinace očního lékaře

nám. Jiřího z Poděbrad 103, Toužim 36401

Beauty Eye, ordinace očního lékaře

Jaltská 15, Karlovy Vary 36001

tragedie,problém napsat dvě balení atb kapek,takže při intenzitě kapání na zánět rohovky,bych musel o víkendu pro kapky na pohotovost +90kč,opravdu inteligentní řešení,ihned jsem změnil za novou lékařku sice až z mariánských lázní ale nebyl problém na recept napsat dvoje.
    pan doktor přesluhuje a jeho mistrovská léta jsou již dávno za zenitem

• R

Tak byla jsme zde zcela poprvé, celkově i jako u očního lékaře - bohužel už mě to dohnalo také :-) ale doktor je frajer. prozkoumal mě všelijakýma přístrojema a nakonec jsme i velmi pečlivě vybrali příslušná skla. Zkoušeli jsme je opravdu na několikrát, furt vyndával a zandával různý čočky, stále dokola, dokud jsme nedošla k závěru, přes co vidím nejlépe :-) Opravdu trpělivý. Děkuji. (A k nějakýmu optikovi do obchodu nechoďte, tam mě to změřili, zkusil jedny skla a byl hotovej raz dva a samozřejmě to bylo blbě přímo o půl dioptrie!) Takže vynechte obchody s měřením zraku, a rovnou skočte k tomuto pečlivýmu doktorovi! perfektní!

• S panem dokorem jsem spokojená, jen mi nevyhovuje jeho systém obejdnávání - na jeden čas pozve velké množství lidí, kteří si nemají ani kde sednou a čekají tam celkem dlouhou dobu.

• V

Jde o mého dlouholetého lékaře- perfektní a ve svém oboru machr.

• ošetření vždy výborné a špičkové vybavení ordinace pacient K.Vary

• Z

ošetření špičkové,řešení komplikací na výbornou. pacientka Zl.

• Velmi schopný oční lékař s citem chirurga.Vstřícný i pro případné klinické ošetření.