MUDr. Zdeňka Březinová

Pediatr · Více o specializacích

Frýdek-Místek 1 adresa

Zdeňka Březinová
Praktický lékař pro děti a dorost

Novodvorská 3060, Frýdek-Místek 73801

K paní doktorce jsem chodila od narození do 19let. Dnes už je mi přes 30 a mám vlastní dítě. Vždy když si vzpomenu na paní doktorku i na sestřičku rozleje se mi u srdíčka hřejivý pocit. Opravdu měly duše nakloněné dětem a já jim budu vždy vděčná za pěkné zážitky z návštěvy, nikoliv pocity strachu. Kdybychom nebydleli 400km daleko určitě bych k ní zapsala i své dítě. Nejlepší lékařka pro děti, kterou jsem kdy poznala, klidná a rozvážná. Děkuji! Monika Kocianová

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

Paní doktorka.Z.Březinová nám moc chybí. Nikdy a nikdo paní doktorku nenahradí. Chodila jsem k paní doktorce s dětmi ,s vnoučaty a moc velká spokojenost. Moc za vše děkuji mrzí mě že už neordinujete ????

• Praktický lékař pro děti a dorost  •

• Velmi pecliva a prijemna detska lekarka!!!!!!

• Chtěla bych moc poděkovat za pečlivost při vyšetřování a celkový lidský přístup. Moji chlapci, již nemohou navštěvovat tuto ordinaci, neboť dosáhli věku 20 a 22 let. Doporučuji tuto lékařku všem rodičům. Kéžby takový přístup měli i obvodní lékaři.

• S paní doktorkou Březinovou jsme velice spokojeni, je ochotná, milá, uvážlivá k nasazování léčiv, snaží se vyjít vstříc dotazům i případným požadavkům rodičů, kéž by bylo více takových lékařů právě s takovýmto přístupem...
    Takže mohu jen doporučit, taky sestřičku má velmi příjemnou, která to rovněž umí s dětmi např. při odebírání krve či očkování.

• skvělá lékařka, skvělý přístup k dtem i k rodičům, moc ji děkuji za vše, co pro moje udělal

• Paní doktorko, moc Vám děkujeme za Váš skvělý přístup k našim dětem, a nejen k nim.Vždycky si najdete čas na různé i někdy pro Vás možná hloupé otázky, ale nám rodičům to moc poůže. Děkuji za to, že taky nabízíte i alternativní léčbu, kterou ráda využívám a vím že poáhá. Děkuji moc i za kluky.

• Je velmi dobrá, můžu jen doporučit.Sestřička v ordinaci také VELMI PŘÍJEMNÁ.

• Super doktorka, mužu jen doporučit

• nejlepší pediatr