Viera Gutová
Psychiatrická ambulance

Ronovská 846, Česká Lípa 470 01

Neprofesionální přístup. Z traumatické zkušenosti obvinila mně, jediným způsobem léčby jsou jen léky a ne terapie.

Jiří

Velmi milá empatická lékařka, moc si jí v rodině vážíme.

Monika

U Pani doktorky Gutové se léčím rok a jsem s jejím přístupem spokojená. Je znát, že má letité zkušenosti. A také lidský přístup. Mám k ní plnou důvěru. Monika

Lucie K.

U paní doktorky se léčím již 25 let a neměnila bych. Vše vysvětlí, snaží se pomoci a poradit. Odpoví i na otázky přímo se netýkající léčení a sdělí svůj názor. Dojíždím k ní z Liberce a stojí mi
    to za to.

• Váš účet byl odstraněn

Pí Dr.Gutová mi pomohla, má pochopení pro pacienty, ale někdy by bylo třeba více léčit slovem a ne jen předepisovat léky,ono to slovo dělá divy.

• Váš účet byl odstraněn

U paní doktorky jsem byla poprvé a cítila jsem se v její přítomnosti v bezpečí a v klidu.Chápe co asi člověk pociťuje,co vnímá apod.Ikdyž to na člověku nemusí být očima znát,že má potíže,vnímá každé slovo,které pacient vysloví.Děkuji za její podporu.Monika

• Váš účet byl odstraněn

Dnes jsem byl u pani doktorky poprve velmi mi pomohla.Dva dni předtim jsem chtel spachat sebevraždu ted už ne,děkuji

• Váš účet byl odstraněn

jsem velice spokojena.dr.gutova moc děkuji a to jsem s te náštěvy měla strach

• Váš účet byl odstraněn

U paní doktorky se léčím od 1995, jsem spokojená a vím, že mi rozumí a chápe moje pocity a problémy, za ty roky vím, že tato nemoc nejde vyléčit jako chřipka, chce to čas. Ji děkuji za to, že jsem si nevzala život. Můj život je jako na houpačce jednou dobře a pak několik dní špatně, to dáme s paní doktorkou dopořádku a zase bude na nějakou dobu klid.

• Pacient

Tato lékařka je velice hodná, pomáhají mi nejen léky, ale i její názory. Bylo by ovšem dobré, kdyby občas použila nejen metodu cukru, ale i biče.