Urolog · Více o specializacích

K.Světlé 3632, Chomutov, Chomutov 43000

Veronika Hošková
urologická ambulance poliklinika Jirkov-Středa

Červenohradecká 1559, Jirkov 43111

Perfektní péče a přístup k pacientům. Snaha pomoc,všechno vysvětlit,tatínek z Ukrajiny ne rozumí český ale paní lékařka vše mu povídala,podporovala .Naprosto lidský přístup.

• urologická ambulance poliklinika Jirkov-Středa Jiný  •

• V

Paní doktorka je bez nadsázky anděl v bílém plášti.Jistě nejsem jediný, komu zachránila život. Přeji jí v zájmu všech pacientů (klientů) pevné zdraví a hodně elánu do další práce.

• urologická ambulance-Po,Út,Čt Jiný  •

• I

Mudr .Veronika Hošková je spojení profesionála a člověka s lidským přistupem, děkuji ji za její práci a jsem rád ,že ji mám,to vše platí i na setřičku.Přeji jim pevné zdraví .
    I

• urologická ambulance-Po,Út,Čt Jiný  •

• Neznám obětavější a ochotnější lékařku než je paní doktorka Hošková. V posledním čase jsem byl několikrát vyhledat její pomoc.Paní doktorka, ani sestřička nikdy neprojevily, že bych i když mimo objednanou dobu byl na obtíž a plně se mi věnovaly, za což jim velice děkuji. Garami Zoltán.

• Vynikajici odbornik...vstricna a lidska p.doktorka...vdecim ji za pohotove jednani a naslednou operaci v Moste...vice takovychto lekaru...dekuji p.doktorko...Cizkova R.

• S paní doktorkou jsem velice spokojená po stránce profesní i lidské. Paní doktorka je vždy příjemná, usměvavá. Pochválit musím i sestřičky za jejich trpělivost se spoustou pacientů. Vališová Jaroslava

• Ta nejlepší lékařka, s velkým srdcem. Opravdový profesionál, který se umí vcítit do problémů pacienta, a rovněž se sestřičkou Kubešovou jsou prostě 100% tým. Děkuju za takový přístup a samozřejmě doporučujii !!

Dodatek 22.11: viz pan Bednařík..
    Tedy pan Bednařík mě nadzvedl...úplně chápu rozhořčení pana Kubeše. Sestřička je naprosto úžasná, pracovitá a neuvěřitelně trpělivá. Bohužel pan B. nejspíše zanedbal svůj zdravotní stav, a domáhal se okamžitého ošetření, ale na to má pohotovost , nebo nemocnici. A protože sama pracuji jako zdrav. sestra a s nevděčnými lidmi typu tohoto pána jsem v kontaktu neustále, rozhodla jsem se alespoň tuhle špínu nenechat jen tak...Neznám totiž ve světě arogantních lékařů a nepříjemného personálu nikoho vstřícnějšího, a odpovědnějšího, než jsou právě dr. Hošková a s. Kubešová. Pracují často bez nároku na přestávku, a to právě proto, že neumějí odmítnout lidi a 100% se jim věnují. A proto můžu s klidným svědomím říct, že je všem 100% doporučuji, a to velmi ráda.
    P.S. Věřím,že zmíněnému pánovi "neupad" , když má tolik síly psát tak nenávistná hodnocení !

• Vážený pane Bednaříku,
    jsem manželem Vámi kritizované sestřičky a rozhodně musím napsat vyjádření k Vašemu hodnocení. Jako pacient si také občas zanadávám na ne zrovna laskavý přístup sestřičky k pacientům. Ale vzhledem k tomu, že právě má žena je zdravotní sestra, si vždy rychle uvědomím, co všechno toto povolání obnáší. Jaký stres a vypětí. My, pacienti, si vždy myslíme, že sestra otevře dveře, zavolá pacienta a pošle k doktorovi. Bohužel, ale o tom to není. On ten pacient se i té sestře chce občas svěřit, sdělit své problémy atd. A pokud těch pacientů máte vzhledem k velmi kvalitní práci obou žen v ordinaci za den desítky, tak Vás i tyto věci neskutečně vyčerpávají. A nepřál bych Vám zažít takovou vyčerpanost, jakou má moje žena. Ono to není jen o kvalitní péči doktorky Hoškové, ale také k velkému nedostatku doktorů v tomto oboru.
    Nedávno jsem požádal o objednání mého kamaráda, a i přesto, že to je můj kamarád, byl objednán až za tři měsíce, neboť nebylo prostě volno. A pokud byl Váš úterní problém tak akutní, proč jste nepřišel v dopoledních hodinách a dostavil jste se až ne 5 minut před zavíračkou, ale až po ordinačních hodinách. Málokdy píšu na nějaká fóra, ale na toto jsem byl nucen reagovat, neboť vím, že má žena je výborná sestra a hodný člověk.

• Dobrý den,
    omluvám se za svůj velmi špatný komentář, ale musím se podělit. Není to ohledně doktorky, ale ohledně sestričky. Volal jsem a chtěl jsem se zaregistrovat. Sestřička bohužel nepochopila co to slovo znamená a hned mě chtěla objednávat s čekací dobou tři měsíce. Zamyslel jsem se a říkal si, že za tři měsíce mi buď upadne a nebo se vylečím sám. Druhá zkušenost se sestřičkou byla druhý den, kdy mě za ní poslala má obvodní protože je hned vedle. Bohužel jsem přišel 5 min do zavíračky a sestřička mi oznámila, že budu muset jít druhý den na polikliniku, že mě už nevyšetří. A já se ptám, opravdu chcete pacienty ? Všude Vás budu chválit a doporučovat. Pochvalte sestřičku paní doktorko. Takovou opravdu nechci. A raději jdu k jiné doktorce.

Pan Bednařík !

• Opravdu výborná doktorka. Přišla jsem s bolestmi, neměla jsem u ní kartu a nenechala mě čekat v čekárně, čehož si vážím. Každý doktor tohle neudělá. Byla moc milá, bývám ve stresu a nervózní při návštěvě lékařů, ale s ní jsem si promluvila jako s kamarádkou. Je moc milá, profesionální. Necítila jsem se jako "kus".
    Sestřička také velmi hodná, milá, nabídla mi než jsem šla na řadu dokonce vodu. Moc děkuji za váš přístup !

8 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, mám takový problém mám fimózu a docela mě to štve. Stydím se to říct mamce. Je mi 13 let a při masturbaci mi to nevadi. Penis mi de rozevřit do poloviny. Mam strach že budu mit v budoucnu problém. Jde to řešit konzervativně

Navštivte ordinaci urologa,zda se jedna o fimozu či jen konglutinace předkožky,pokud bude nutné operační řešení,bude nutny i souhlas rodiče.

MUDr. Veronika Hošková

Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat, jaký je postup odebírání moče do nesterilní zkumavky v případě, že má pacient permanentní močový katetr? Děkuji za odpověď.

Katetr zakolíčkovat a po několika minutách vypustit moč do zkumavky,neodebírat ze sáčku.

Prohlížet všechny odpovědi