Věra Turková
Dermatovenerologická ambulance

náměstí Dr. M. Horákové 1313/8, Karlovy Vary 36001

• Potřebovala jsem vyhotovit žádanku na chirurgický zákrok (vyříznutí znaménka) a jak sestra, tak doktorka byly drzé a neochotné, vymlouvajíc se, že mají plnou čekárnu, přitom tam byla jen jedna paní a ta ještě byla ochotná mě pustit. Takže nedoporučuji, přístup arogantní a naprosto nelidský.

• Dobrý večer, měla jsem tu čest s paní Doktorkou a Její milou sestrou strávit pár minut, při kontrole mé půlroční dcerky..Na rozdíl od dalších 2 známých kožních doktorů (hovořím z praxe)v Karlových Varech, si paní Dr. Turková nedělá z ordinace byznys a netahá slušným lidem peníze z kapsy!!! Děkuji Vám paní doktorko, že jste nám, resp. mé dcerce Anežce pomohla a budu Vás jen doporučovat - slušným lidem :o) S pozdravem a přání mnoha pracovních úspěchů, Olga Ložková Röschlová

• Moc mi pomohla, po spatně stanovené diagnoze od jineho doktora a marnem pulrocnim lecenim, mi vylecila nemoc behem 3 dnu. Navic moc prijemne a klidne vystupovani, tak nejak si to predstavuji u kazdeho doktora. (Pouze ordinace by mohla vypadat trochu lepe)

Super. Co dodat, neměnila bych

K paní doktorce chodím asi 15 let a byl jsem vždy spokojen. Tuto lékařku mohu všem doporučit.Příjemná, ochotná a vždy mi pomohla.

• F

Příjemná paní doktorka i sestřička. Chodíme k ní celá rodina a jsme moc spokojený.

Letitá spokojenost.Děkuji

• .

Hrozná lékařka, arogantní

• D

Velká spokojenost.

• X

S tímto názorem naprosto nesouhlasím, podle mne velice erudovaná dermatoložka. Jsem s ní velice spokojená