Nemocnice Ostrov

U nemocnice 1161, Ostrov 363 01

• Pan doktor Ferus léčí nejen tabletami, ale hlavně svým milým osobním přístupem. Na setkání s ním se vždy těším. Umí povzbudit, poradit. Je moc dovře, že si vybral právě profesi psychiatra. Neznám lepšího lékaře.

• jiné místo moje psychické oenmocnění  •

• Byla jsem pod jeho péčí jak v nemocnici Ostrov tak následně i v ordinaci v KV. Je to velice milý člověk, přizpůsobuje se chováním mému psych. stavu. Návštěvy nejsou jen o tom "sedí, nesedí léky a napíšeme další" , ale ptá se jak se cítím, čeho jsem dosáhla. Většinou od něj chodím zamyšlená, což potřebuji. Přizpůsobuje se dnešním vymoženostem - komunikace přes email, digitální recept bez nutnosti si pro něj ject. Sestřička též suprová. Záchod i ordinace velice pěkné a čisté.

• jiné místo Přechod od jiného lékaře (nespokojenost)  •

• Pan doktor je vstřícný, velmi profesionální, laskavý, ematický a velmi mi pomáhá v současnosti, ačkoliv vlastně už od doby, co jsem k němu nastoupila. Velmi mu ve všem důvěřuji a nemám žádný problém svěřit se i s problémy, které jinak nedokáži jinde ventilovat. Vychází mi vždy vstříct a ačkoliv jsem už nebyla dlouho na kontrole - už se opět velmi těším na další konzultaci. Velmi mi pomohl a dokonce i mé mamince. Jen málo doktorů je takových jako pan primář Ferus. Za mě 100% spokojenost a všem vřele doporučuji !!!!!

• jiné místo Nervový původ  •

• Pan primář Ferus je lékař, kterému v 1. řadě DŮVĚŘUJI. Naprosto se
    ztotožňuji s krásnými názory v tomto fóru. Jeho odbornost a kompetentnost je samozřejmostí, přístup je empatický, ale pozor - nebude vám "mazat med kolem pusy". A to je v léčbě často také velmi důležité a může vás to posunout hodně dopředu. Snad ze všeho nejvíc
    bych vyzvedla jeho laskavé a vstřícné chování, vlídný úsměv a "něco" velmi lidského co z něho vyzařuje a nelze to přesně pojmenovat. Já bych to shrnula, že tento lékař léčí už jen svou přítomností.
    Dávám mu 100% 5 hvězdiček!

• jiné místo pravidelná kontrola  •

• Nejlepší primář na světě i lékaři v ostrově jsou úžasný.. když jsem po prvé nastoupila do ostrova měla jsem hrozný strach. Můžu říct že strach opadl během chvilky. Přístup lékařů a personálu je naprosto úžasný!!! A já jim všem moc děkuji.

• Jarrmila Rynešová...........mám za sebou 33 let depresí a 25 hospitalizací v Ostrově, poznala jsem dost lékařů i primářů. Letos jsem byla po dlouhé době hospit na akutním oddělení a mohu říci, že primář MUDr.Ferus je profesně vynikající, ale hlavně jeho lidský a empatický přístup k pacientovi udělá někdy lépe než lék samotný. Je to nejlepší primář na psychiatrii a poznala jsem všechny. On nebere svou práci jako práci takovou, ale jako poslání a za to mu patří velký dík......

• Pana doktora mohu všem opravdu doporučit. Je to velmi milý a citlivý odborník!

• A

Totálně špatný přístup. Sebevraha s depresema poslal po třech dnech domu. Pacient mu sdělil že to udělá znova a stejně ho propouští..

• Pan doktor je citlivý,empatický a prostě nejlepší psychiatr mého života.Vážím si ho jako lékaře a mám ho ráda jako člověka.Opravdu mi hodně pomohl.Doporučuju.

• Ano, dr. Ferus je velmi milý s citlivým přístupek k pacientům. Přijel jsem k němu na ambulantní službu z Chodova s problémem dlouhodobé nespavosti, tak mi předepsal podpůrný lék. Bral byvh ho pro léčbu a terapii jako svého osobního psychiatra.