Mgr. Tereza Gromešová

Psycholog · Více o specializacích

Žamberk 1 adresa

Jmenuji se Tereza Gromešová a pracuji jako psycholog ve zdravotnictví, kde se věnuji lidem s různými psychickými obtížemi. Ve své praxi vycházím z probíhajícího výcviku v kognitivně-behaviorální terapii (KBT) a využívám také prvky terapie přijetí a závazku (ACT) a dialekticko-behaviorální terapie (DBT).

V terapii je pro mě důležité vytvářet bezpečný a respektující prostor, kde se můžeme otevřeně věnovat tomu, co prožíváte. Zároveň pracuji strukturovaně a společně hledáme konkrétní kroky, které mohou vést ke změně a větší spokojenosti v každodenním životě.

Součástí spolupráce je pro mě také průběžné vyhodnocování terapie vzhledem k vašim cílům a prostor pro vaši zpětnou vazbu. Díky tomu můžeme společně sledovat, co vám pomáhá, a případně upravovat směr naší práce.

Věřím, že každý člověk má schopnost zvládat své obtíže – někdy ale potřebuje podporu, nadhled a nové způsoby, jak se na situaci podívat. Terapii vnímám jako společnou práci, ve které hledáme cesty, které dávají smysl právě vám.

Více o mně a mém odborném zázemí najdete na mých webových stránkách: terezagromesova.cz

Více O mně

Mgr. Tereza Gromešová - Psychologické poradenství a terapie

Za Kopečkem 353, Žamberk 564 01

Tereza Gromešová

Online konzultace

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Tereza Gromešová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor