MUDr. Svatava Ševčíková

Pediatr · Více o specializacích

Slavičín 1 adresa

Svatava Ševčíková
Privátní lékař pro děti a dorost

Komenského 10, Slavičín 76321

• A

Ještě dýšě? Nevěřím. Vzpomínám si, že jsem přišel do ordinace a někdy tam smrděly cigarety a někdy alkohol. Speciální paní. Brufen na vše a na tiky v obličeji vitamin E. Když jsem dostal spálu tak pomalu na mamku volala sociálku, protože mě tahá po diskotékách. :-D

• Privátní lékař pro děti a dorost Jiný  •

Paní doktorka má letité zkušenosti, je výborný diagnostik, věcná a zároveň k dětem vlídná...všem vřele doporučuji

• Privátní lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Chodila jsem s dětmi k paní doktorce a byla jsem vždycky spokojená.Poradila a když bylo potřeba tak poslala k odborníkům

• Této paní doktorce by měli zakázat ordinovat. Člověk víc uškodí než pomůže. Když jsem k ní jako malá chodila, tak do mě rvala antibiotika i na obyčejnou rýmu. Pak přešla na alternativní léčbu, kdy na celkem vážné nemoci předepisovala jen šalvějový čaj a kalcium C a taky velmi oblíbený ibalgin. Na jakýkoliv problém reagovala tím, že její dcera to má taky, že je to v pohodě. Co to je za přístup? Když jsem měla v pubertě šílené bolesti hlavy způsobené skoliózou páteře, řekla že ji bolí hlava taky. Kdyby to v tě době správně diagnostikovala, nemusela jsem teď mít takové problémy se zády. Rozhodně nedoporučuji!!!

• Paní doktorka Ševčíková u nás byla prohlédnout miminko po porodu, protože naše paní doktorka měla zrovna dovolenou. I přesto, že k ní nechodíme, byla VELMI příjemná a milá. S naší starší skoro tříletou nezbednicí si hezky povídala, byla trpělivá a usměvavá, i když jí lezla do věcí a pořád se na něco vyptávala. Moc hodná paní doktorka! Jana L.

• Po pročtení některých hodnocení tady na těchto stránkách sem zůstala vcelku zaražená.Sama k paní doktorce stále chodím a nikdy sem se nesetkala s nevstřícným nebo neprofesionálním chováním.Paní doktorka je příjemná a vždy poradí.Je rázná a myslím si,že to bude ten kámen úrazu který se některým nelíbí...Já osobně ji mám moc ráda a nemám problém za ní přijít s jakýmkoliv problémem,neboť vím,že mi pomůže :) DOPORUČUJI !!!!

• Paní doktorka je skvělá, i když si někteří lidé myslí, že svou diagnozu a prevenci přehání tak já sem s ní naprosto vždycky byla spokojená, dbá na prevenci a rychlou léčbu.. Vždy skvěle poradí. Když je mi nejhůř sem ráda, že se můžu obrátit zrovna na ní.

• Chodila jsem k ní 19 let a nemůžu si stěžovat. Je taková ráznější, ale rozhodně hodně dobrá pediatrička. Doporučuju :)

• K paní doktorce jsem chodila jako dítě. Byla hodná a měla jsem ji ráda. Teď s dcerou chodíme k jiné paní doktorce, ale jenom proto, že je známá manželovi maminky a ti při výběru pediatra "rozhodli" :o)
    Na paní doktorku Ševčíkovou ráda vzpomínám.

Tohle jsou diskuze, kde se ventilují především nespokojení rodiče a ti spokojení sem tak často nezabrousí. Takže výsledky o kvalitách či nekvalitách doktorů jsou hodně zkreslené.

My jsme k paní doktorce chodili,ale pak jsme se odstěhovali ze Slavičína a odešli k jiné doktorce...Musím smutně konstatovat,že toho odchodu lituju.Je to výborná paní doktorka,která dítě prohlíží podrobně a je k dětem vstřícná a hodná.Já sama jsem k ní chodila jako dítě.Takže určitě doporučuji,i když mi už nepatříme mezi její pacienty.