Štefan Lišaník
Odborný lékař plastická chirurgie

Sokolská tř. 49, Ostrava 70200

Pán doktor je naprosto úžasný. Od první konzultace jsem se cítila komfortně a jistě. Vše mi vysvěrlil ohledně liposukce. Zákrok v místní anestezii proběhl hladce a bez komplikaci. Sestřička s panem doktorem jsou milí a velice ochotní. S výsledkem jsem naprosto nadšená. Mohu pana doktora s čistým svědomím všem doporučit. Je to profesionál. Moc děkuji.

• R

Po operaci karpálního tunelu veškeré problémy odezněly, pan doktor je profesionál na svém místě s lidským přístupem a velice šikovným rukama chirurga.Taktéž sestřička velice milá,jde vidět,že svou práci má ráda.Děkuji.

• Odborný lékař plastická chirurgie Jiný  •

samé urážky ohledně mé bývalé!!! profese a hmotnosti

• Odborný lékař plastická chirurgie Jiný  •

Profesionální, uvolněné a přátelské jednání, taktéž i ze strany sestřičky. Velmi doporučuji a děkuji za příjemnou návštěvu.

• Odborný lékař plastická chirurgie Jiný  •

• Pana doktora jsem navštívila za účelem odstranění znaménka. Velmi kladně hodnotím jeho profesionalitu, velký všeobecný rozhled a velmi příjemný a lidský přístup. Sestřička pana doktora je rovněž velmi příjemná. Mohu jen doporučit.

• Odborný lékař plastická chirurgie odstranění znaménka  •

• Pán doktor je velmi ochotný, příjemný člověk a odborník. Po operaci karpalního tunelu jsem neměl žádné bolesti. Chvála patří i sestřičkám. Děkuji.
    Jiří Z.

• Profesionální, ale zároveň uvolněné a přátelské lidské jednání. Podstoupil jsem obřízku, a s výsledkem jsem naprosto spokojen. Doporučuji všem, kteří chtějí podstoupit zákrok tohoto typu.

• Podstoupila jsem již druhou plastickou operaci(nyní liposukci celého břicha)u pana doktora Lišaníka a opět jsem moc spokojená.
    Pan doktor nejen že má šikovné ruce ale má lidský přístup, je vstřícný, milý a hlavně trpělivý.Můj dík patří i sestřičce Jiřince která je velice příjemná a šikovnému anesteziologovi za luxusní narkózu.
    Všem srdečně děkuji.Eva Takáčová.

• Byla jsem na odstranění 8 znamínek z obličeje. Přístup sestřičky úplně super,milá,ochotná,laskavá. Pan doktor luxusní. jak v jednání,tak v přístupu. Jelikož jsem po zákroku teprve 3 dny,výsledek nemohu ohodnotit,ale ranky nebolí a hojí se perfektně.Velký dík.

• Pan doktor mi provedl plastiku horních i dolních víček. Byla jsem velmi spokojena s jeho prací, přístupem i výsledkem operace. Vřele doporučuji:-)