Nabízím terapeutický program pro řidiče - Hradec Králové, Pardubice, Svitavy, Jaroměř, Truntov, Náchod
Pomohu s návratem za volant rychle a bez stresu. Terapeutický program pro řidiče - další krok k vrácení řidičského oprávnění.
Pomohu s registrací do programu i s komunikací s úřady.
Pacienti, které ošetřuji
Československé armády 287, Československé armády 287, Hradec Králové 500 03
3 názory
Marek S.
Paní terapeutka je velice fajn a v rámci terapeutického programu pro řidiče bylo vše věcné, dobře organizované a příjemné. :-)
• Mgr. Romana Svíbová, Tvůj-terapeut.cz • psychoterapie •
Petr Berný
S paní magistrou pracuji už několik měsíců a mohu ji jedině doporučit. Je empatická, nabídne vždy svůj pohled na probíranou věc. Po sezení se vždy cítím uvolněný. Pokud máte nějaký problém, a potřebujete pomoct, je pro vás tou pravou osobou, která vám zajisté pomůže.
• Mgr. Romana Svíbová, Tvůj-terapeut.cz • individuální psychoterapie •
Jakub Ptáček
K paní chodím už několik měsíců a nejsem si jistý, že bych se dostal z problémů bez její pomoci. Vypovídám se, probereme věci, které mě tíží nejvíc a potom povídá ona, nebo dostanu jiný pohled, který mi občas hodně pomůže.
Pokud máte nějaké problémy, které byste chtěli řešit nebo nevíte jak dál (což byl můj případ), rozhodně doporučuji aspoň zkusit.• Mgr. Romana Svíbová, Tvůj-terapeut.cz • psychologické poradenství •