č.d. 370, Nedašov 76332
č.d. 417, Štítná nad Vláří 76333
Anonymní účastník
Dobrý den, pan doktor je velmi hodný a zkušený. Avšak jeho sestra se chová velmi neprofesionálně. Mnohokrát jsme potřebovali řešit po telefonu co máme dělat, zda přijít na kontrolu, prokonzultovat věci, které se běžně řeší s DOKTOREM a ne se SESTROU, která nemá absolutní zájem s Vámi něco řešit. Žádná ochota, myslím, že pan doktor neví co se s pacienty děje, když to rozhoduje sestra. Svou práci nevykonává správně. Bohužel nejsme jediný, kteří si to myslí. Možná by to chtělo změny.
• Privátní praktický lékař a internista • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Váš účet byl odstraněn
perfektní člověk, vynikající odborník, máme velké štěstí, že máme v tak zastrčeném koutě Valašska profíka ve svém oboru.
Váš účet byl odstraněn
ŠPATNÝ!! MANŽELKU ODMITAL LEČI T JENOM PROTO ŽE JSEM SE NECHTĚL U NĚJ ZAREGISTROVAT.
KDYŽ NA STOUPIL DO NEDAŠOVA JAKO NOVÝ BYLA MU DOBRA TEHDY JEZDIL I KNAM DOMU ABY NEMUSELA JEZDIT AUTOBUSEM. PORUŠIL NĚKOLIK ZASAD LÉKAŘE!! MANŽEL• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
ludmila
vyborny diagnostik umi poradit i lečit nic nezanedba vřele doporučuji všem
Váš účet byl odstraněn
Pan dr. Straňák je velmi hodný pan doktor. Je vždy ochotný pomoct, poradit a hlavně vyléčí. Je velká škoda, že jeho dobroty využívají i simulanti. Ty negativa píší stejně jenom oni, protože pan doktor pozná kdo je opravdu nemocný.
host
Nemůžu nic než souhlasit, nevím, kdo by měl více trpělivosti s pacienty, kteří se střídají jako na běžícím pásu a hlavně staří lidi, kteří si rádi stěžuji... trpělivost jako hrom, to se musí ocenit!
je to dobrý a hlavně hodný doktor
je proste profik ,ktery umi lečit
Váš účet byl odstraněn
Já osobně jsem spokojená s jeho přístupem k pacientovi, je vstřícný a ochotný. Myslím si, že nic nepodceňuje, naopak. Nelíbí se mi komentář, že je nepříjemný a arogantní, to si neumím ani představit. Pacientka
Váš účet byl odstraněn
Jak zde již bylo zmíněno, myslím si, že pan doktor je velmi vstřícný člověk, nic nezanedbává,naopak se snaží lidem pomoct jak nejlépe umí. V žádném případě bych neměnila. Zajímavé, že lidi tady dávají nesouhlas s kladným hodnocením, ale své negativní zkušenosti nenapíší. pacientka