Mikrochirurgické operování patologických útvarů na mozku a páteři, operace poranění periferních nervů, klasické i endoskopické operace syndromu karpálního tunelu, syndromu kubitálního kanálku.
Elektrofyziologická měření v průběhu operací na mozku a míše s cílem předejít poškození pacienta
Více O mně

• Neurochirurgie

• Konzultace online

Robert Tomáš
Nemocnice Na Homolce - neurochirurgie

Roentgenova 2, Praha 5, Praha 150 30

Nečekaně jsem na konci listopadu skončil na JIP v nemocnici Na Homolce. Krevní sraženina na krční páteři. JIP, neurologie, naprostá špička. Profesionální chování, ochota pomoci, neviděl jsem jediné zamračení! Operaci provedl pan doktor Tomáš po konzultaci a důkladném vysvětlení zdravotního problému. Moc mu děkuji! Vše jsem přehodnotil.

• Nemocnice Na Homolce - neurochirurgie Jiný  •

Děkuji moc panu doktorovi a sestřičkam za skvělý přístup. Vše pečlivě vysvětlil a poučil o operaci karpálního tunelu. Odcházím bez bolesti jen se zavázanou rukou.

• E

Děkuji panu doktorovi a sestřičkám za perfektně provedený zákrok, za příjemné popovídání na sále i na recepci a hlavně už mě nic nebolí :-). Karpál (Tomedica).

Robert Tomáš

Děkujeme

Po letech brnění rukou, nemožnosti najíst se bez toho, abych si ruce protřepal a v poslední době i neustálé buzení během spánku-brnění a mravenčení rukou-jsem se v pátek poprvé vyspal v klidu. Díky perfektně provedené endoskopické operaci pana doktora opět mohu v pohodě žít. Jeho skvělý profesionální a lidský přístup a ochota je příkladná. Taktéž dík patří všem ze skvělého týmu Tomedica. Já jednoznačně doporučuji.

• V

Děkuju a ještě jednou děkuju panu doktorovi za jeho profesionalitu, vstřícnost a ochotu. Pomohl mi od bolestí a se svým týmem hodných sestřiček pro mě udělal hodně. Skláním se nad jeho lidskostí a umem. Pane DOKTORE moc, moc děkuji

• S

Dobrý den, pan doktor je jistě skvělý odborník, ale divím se , že po tolika odborných stážích a přednáškách se nenaučil jednat s lidmi. Myslím , že pozdrav a pohled do očí je základní pravidlo pro lékaře při příchodu a odchodu pacienta.A komunikace při vyšetřování absolutně nulová. Poprvé se mi podíval do očí až při popisu diagnózy a po fyzickém vyšetření pohybu těla aniž by se mě zeptal co jsem prodělal a kam až může zajít…Celkově jsem si při návštěvě u něho připadal jako “věc”. Dojem zachraňovali báječné sestřičky. Moc jim díky !!

• Nemocnice Na Homolce - neurochirurgie Jiný  •

• MUDr.Robert Tomáš je špičkový odborník.lekař na svém mistě a se skvělým týmem sestřiček.operace nádor na mozku z cistou Proběhla bez komplikací a bezbolestně mé naprosté spokojenosti.vše mi vysvětlil a jeho přístup je velmi příjemný a profesionální.Děkuju vám z Dětičkama a z Manželem za Záchranu života Že sem se mohla zpět vrátit k me Rodině Máte zlaté růce. Z Pozdravem Ružena Cibriková.

• R

MUDr. Robert Tomáš Ph.D je špičkový odborník. Lékař na svém místě a se skvělým týmem sestřiček. Operace obou karpálů proběhla rychle, bezbolestně a k mé naprosté spokojenosti. Vše mi vysvětlil a jeho přístup je velmi příjemný a profesionální. Děkuji mnohokrát za úspěšně provedenou operaci a velmi empatický přístup. Po 10 dnech po operaci jsem už v práci.

• jiné místo Jiný  •

Chtěl bych velice poděkovat panu doktorovi Tomášovi za perfektně a rychle provedenou operaci karpálního tunelu. Celý tým byl velice profesionální a příjemný. Jsem třetí den po operaci, žádná bolest ani otok. Moc Vám děkuji.

• jiné místo Jiný  •

moc moc děkuji za váš přístup , klidný hlas byl jste báječný jsem 5 den po zákroku a vše ok ještě nás čeká druhá ruka