Robert Náplava
Centrum pro choroby srdce a cév

Náměstí Míru 3287/1, Kroměříž 767 01

LUNACOR s.r.o. - Ambulance kardiologie

Komenského náměstí 372, Kroměříž 76701

• Z

Pan doktor Náplava na mě dnes udělal úžasný dojem svým přístupem, který je pečlivý, odborný a zároveň velice lidský. Nemá problém vysvětlit souvislosti tak, aby pacient sám se mohl podílet na rozhodnutí. Šlo "jen" o prevenci, ale ta je za mě nejdůležitější ze všeho. Díky moc.

• V

Jediný doktor, který pro mého dědu udělá i to,co by vlastně nemusel. Člověk se srdcem na správném místě,odborník s lidským přístupem. Jediný, kdo řešil dědovy problémy, když nás jinak honili po všech čertech a vždy jej poslali se slovy "to je nadváhou/věkem apod." domů. Mockrát děkuji za vše!

• A

Pan doktor Náplava je svědomitý a pečlivý, při vyšetření vždy příjemný a lidský, což není jinde vždy pravidlem. Důkladně vyšetřuje a vše jasně vysvětluje. Jsem spokojená za maminku a tatínka, se kterými k němu chodím. Mohu jen doporučit

• LUNACOR s.r.o. - Ambulance kardiologie Jiný  •

• Výborný kardiolog i člověk,je poznat,že se neustále vzdělává a poznatky uplatňuje v praxi.

• .Opravdu skvělý doktor a navíc příjemný a pečlivý člověk.Mám už dost let a s takovým doktorem jsem se ještě nepotkal.Opravdu člověka podrží psychicky,vlejemu optimismus do léčby,kterou detaielně popíše.No je vidět,že vyrostl na Valašsku.

• Pan doktor je vynikající odborník, špičkový kardiolog , je svědomitý a pečlivý, při vyšetření vždy příjemný, vysvětlil mi podstatu onemocnění, důkladně mě vyšetřil, jsem u něho spokojená a mám v něj důvěru. Mohu jen doporučit.

• Příjemný.Je vidět,že má o pacienty zájem.Doufám,že mu takový přístu vydrží dlouho.Doporučuji!

• S

velmi zodpovědný přístup k pacientovi,svědomitý velmi příjemný pan doktor.

• S

Perfektní přístup,špičková diagnostika,kvalitní léčba a přímá návaznost
    na klinické pracoviště včetně angiosálu.Všichni ošetření pacienti jsou
    maximálně spokojeni,rádi si přijedou i ze vzdálených oblastí Valašska.
    Sám jsem byl kvalitně vyšetřen,během týdne jsem absolvoval i SKG,
    vše s maximální spokojeností díky panu doktorovi i celému personálu
    IPVZ Zlín.Lze si přát jen více takových pracovišť a odborníků.
    Děkuji za všechno.

• Z

Špičkový kardiolog a chirurg. Perfektní přístup k pacientům, odborník na slovo vzatý. Takový člověk zaslouží úctu a čest, neboť mnohým z nás již zachránil život a věřím, že mnoha lidem ještě zachrání a prodlouží. Děkuji za jeho práci, péči i starostlivost, všem kardiakům mohu takového odborníka jen doporučit.