Robert Lakomý
Ordinace

Havlíčkova 62/25, Kopřivnice 74221

• A

Nejlepší a nejmilejší veterinář.To jak s vámi soucítí a s jakou láskou pečuje o zvířátka je nádhera.Velmi doporučuji

• Ordinace Jiný  •

• Pan doktor Lakomý je skvělý a empatický lékař. Je ochotný pomoci i mimo pracovní dobu do pozdních nočních hodin. I když to s naší labradorkou nedopadlo dobře, mohu p. doktora jen doporučit.
    Jahodovi

• Nepříjemný, protivný! Donesli jsme psa na rukách byl zesláblý, 2 dny nežral, měl abces na puse a on se nas zeptal jestli je to opravdu akutní, že sobota je jen pro akutní případy. Jakým arogantním a povýšeným tonem se bavil.. V životě již bych k němu nešla!

• Pana doktora Lakomého doporučujeme všem, kteří potřebují odbornou pomoc pro své čtyřnohé přátele- velmi si ceníme jeho odborných i lidských vlastností, a moc bychom si přáli, aby takových veterinářů, jako je on, bylo co nejvíc! Moc děkujeme a přejeme hodně úspěchů :-) Manželé Svrčinovi a pes Quinn :-))

• Souhlasím se vším, co o něm píší jeho klienti. Milý, vstřícný, obrovské znalosti.Nezneužívá neznalost svých klientů, hledá co nejúčinější řešení a pokud možno i takové, aby nevyprázdnilo peněženky.Neznám a neznala jsem lepšího veterináře, a to už chovám psy a kočky 40let.
    Vděčná nadmich

• Pan doktor Lakomý nám kastroval všechny kočky i kocoury co se k nám zatoulali.Vstřícný,vtipný,odborník s velmi lidským přístupem.Měla jsem u něj příležitost opravit si mínění o veterinárních lékařích jelikož ten, kterého jsme měli v předchozím bydlišti by měl mít spíše titul CyLR (cynický loupeživý rytíř).Díky

• Neznám lepšího veterináře.
    Pan doktor se své profesi věnuje s obrovským nasazením, je neuvěřitelně ochotný, vstřícný a laskavý k lidem i zvířecím pacientům. Léčit nemocné je nejen jeho profese, ale především jeho životní poslání, což se v dnešní době už moc nevidí.
    Děkujeme osudu, že jsme k němu našli cestu... K panu doktorovi se nechodíme jen léčit a očkovat, kupovat krmení, ale i pro radu a jen tak pozdravit, protože umí rozdávat dobrou dobrou náladu a člověka potěšit i těžké chvíli.
    Pokud by se rozdávaly řády za úsměv, dobrou náladu a skvělou péči - pan doktor by měl metálů jako váleční hrdinové.

• uzasne lidsky pristup, ochota a snaha pomoci...

• Výborný, příjemný veterinář. Naše bíglí fenka se veterinářů bojí, ale pan doktor si s ní vždycky povídá až si získá její důvěru. Jeho věčný optimismus je další plus.

• Moc příjemný pan doktor,vždy rád poradí,má obrovské znalosti a jeho neuvěřitelná super nálada k lidem i zvířátkům je neuvěřitelná !!
    Vřele doporučuji tohohle skvělého zvěrolékaře pro jeho obrovskou ochotu a je vidět,že tuto práci dělá s láskou.