Radan Grätz
Sam. ord. lék. spec. - ortopedie

Palackého 201, Trutnov 54101

• H

Velká nespokojenost a panem doktorem. Nepoznal, že mám natržené vazy a natržený meniskus a vypakoval mě z ordinace s tím, že mám artrózu a nedá se s tím nic dělat. Artrózu sice mám, ale v počátečním stadiu. 7 měsíců jsem chodila s natrzenými vazy a meniskem v domění, že je to artróza a nedá se s ní nic dělat. Mimochodem i s artrózou v ranném stadiu se něco dělat dá (vpíchnutí gelu) Pomohl mě až 3. lékař z Pardubic, který mě hned odoperoval.

• Sam. ord. lék. spec. - ortopedie Jiný  •

Chodím k tomuto vstřícnému panu doktorovi už spoustu let. Vždy mi pomohl s mými problémy a vždy s úsměvem, je to profesionál se vším všudy.... Zmínit se musím i o jeho sestřičce v ordinaci která je velmi milá.

• Sam. ord. lék. spec. - ortopedie Jiný  •

• Na ortopedii chodím od úrazu kolene, což už je cca 12 let.. A musím říct že je to fakt vstřícný, milý a hodný pan doktor, vřele doporučuji

• Sam. ord. lék. spec. - ortopedie  •

• Velice hodný a milý pan doktor. Moje koleno Vám děkuje pane doktore . Nedám na vás dopustit.

• I moje koleno děkuje panu Grätzovi a slouží bez větších problémů 16 let! Příjemný člověk, ale ta zmíněná čekací doba je opravdu občas šílenááá!

• Velmi vstricny

Velice ochotný a zdatný lékař. I přes vysokou profesionalitu nepřestává být člověkem s příjemným jednáním a vystupováním. Jeho nejstarší práce na mé tělesné schránce slouží perfektně bez problémů už desátý rok.

Je opravdu nejlepší. Moje kolena, zraněná ruka, krční páteř, kudy chodím , tudy chválím:-)))

Velice schopný lékař, který má zájem o to aby co nejlépe vyšetřil a pomohl pacientovi.Je vstřícný a věcný.

• Z

OK, doporučuji, jen to čekání, než přijdete na řadu, to bolííííííííííí