Endodontické konzultace
Renovace zubů
Umělý chrup
Jablunkovská 1916, Český Těšín 737 01
Jk
Nejlepší zubař co Česky Těšín může mít.Velka a precizní prace.Ochota a srozumitelná vysvětlení zákroku.Konvičková
• MUDr. Petr Paszek • rvg snímky distálních zubů k vyloučení mezizubních kazů •
Váš účet byl odstraněn
Mudr.Petr Paszek je nejlepší zubař, kterého jsem kdy navštěvovala, vážím si jeho velmi empatického přístupu k pacientům a navíc je geniální specialista ve svém oboru. Hluboce před ním smekám a vážím si toho, že se svou rodinou máme tu čest být jeho pacienty.
Martina Rzeszutová• MUDr. Petr Paszek • prevence zubního kazu •
Váš účet byl odstraněn
Skvělý specialista,trpělivý,milý,komunikativní.Je to pán dentista s velkým D.Není to dentista,který Vás rychle ošetří a další na řadu.Jelikož je zubařu malo a většinou mají skoro všichni s kterýma jsem měl tu čest málo času se Vám věnovat,tak tento p.mudr si na Vas najde dostatek času a profesionalně Vás ošetří.Proto ho hodnotím tou nejvyšší známkou jak lékaře a taky hlavně jako skvělého člověka.Strumienski Petr
Váš účet byl odstraněn
Milé chování, vstřícný přstup, kvalitní péče - pana doktora určitě doporučuji
Váš účet byl odstraněn
S panem doktorem jsem velmi spokojen. Pečlivě se věnuje jakémukoliv problému, ochotně předem vysvětlí zákrok
který bude provádět. V pravidelných intervalech provádí preventivní rentgen aby se odhalilo/vyloučilo skryté kazy či jiné nežádoucí problémy.• • •
Váš účet byl odstraněn
Ke kladným názorům v tomto případě se nelze nepřidat.Opravdu hodně příjemný,ochotný,milý,citlivý a trpělivý zubař,jaký se málo kde vidí myslím.A pochvala patří i jeho milé sestřičce.Jsem štastná že mám tu čest navštěvovat tuto ordinaci a nemusím už chodit s hrůzou k zubaři jako do ted.Takže přeji jen tak dál a spoustu spokojených pacientů.
Skutečně nejlepší zubař. Když jsem viděla své zuby, tak jsem se styděla. Ale pan doktor je génius. To tel číslo je: 558741529 :-)
Nejpečlivější a nejlepší zubař. Vřele doporučuji!!!
Nejlepší zubař, jakého jsem kdy potkala. Milý, ochotný a vstřícný. Ale hlavně pečlivý, svou práci vykonává precizně.
```• • •
Katka
Je to fantastický doktor, citlivý klidný a umí si na vás udělat čas! Rád vá vše vysvetlí a myslím, že své práci rozumí i přesto, že je mladý! Velice se zubaře bojím a trpím jako zvíře ale doktora Paszka je radost navštěvovat. Předchozí zubařka mi špatně ošetřila kazy a vykašlala se na pichlavou bolest pod okem na, kterou jen namítla, že se vstřebá! Pan doktor Paszek zjístil, že se jedná o chronický zánět do kosti, který následně ošetřil a po několika návštěvách jsem měla dvě fantastické korunky, které sedli na první šup! Je to prostě machr!!!
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Zubní lékař mi naúčtoval pod uvedeným kódem 00501 " jako účel platby " za vytržení zubu a kořene částku 530 Kč.
Může toto účtovat, když tyto zákroky plně hradí moje zdravotní VZP ( pojišťovna 111 ) ?
Děkuji za odpověď, P.B.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
V případě, že ordinace poskytuje výhradně nadstandartní stomatologii, pacienti si hradí úplně všechno, včetně extrakce. Měli by o tom však předem informovat.
Dobrý den,lehce mě při zkusu jidla pobolívá 6 v pravo nahoře.Je to mrtvý zub,s krásně vyplněnym kořenem a je vyplněn bilou plonbou.Bolì mě asi 2,5měs.,nechci o zub přijít.Rtg je bez změn.Dá se prosìm nějak zachránit.Myslím,že vytrhnutí,je už to poslední.Koušu raději na druhé straně.Děkuji za…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Předchozí odpovědi jsou správné, ovšem nutno doplnit, že zub zaplněný až na konec kanálku může být ještě půl roku citlivý na skus. Takže pokud nedojde k zhoršení, nejdříve bych počkal.