MUDr. Petr Hroneš

Chirurg · Více o specializacích

Dvůr Králové nad Labem 1 adresa

• Chirurgie

Petr Hroneš
Sam. ord. lékaře spec. - chirurgie

Rašínovo náměstí 1011, Dvůr Králové nad Labem 54401

• Je to super doktor zachránil život mému bráchovi a zato mu patří velké Díky

• Dobrý den - Mám více zkušensotí s Kopřivou - oceňuji lidský přístup a i informovanost. Při dlouhodobým léčení a i koplikacích mě stačilo prostě dát a dodržovat jejich rady - Souběžně léčen i ve FN kde byl přístup sice profesionální což oba lékaři tady u nás ve Dvoře mají jistě taky ale prostě tolik to tam neřeší a jsou to tam prostě velký jatka. Jsem rád že tu oba jsou a řeší trable Dvoráků. Jinak co se týče toho že se vždy něco nepovede - buďme taky lidský .Položme si ruku na srce co se kdy nám nepovedlo a ostatně říká se že medicína je věda - asi taky tím že jsme každý jiný.

• On i jeho kolega výborní - celá rodina máme jen ty nejlepší zkušenosti /a naši známí také/, chodíme tam od začátku, co si otevřeli vlastní ordinaci - takže D O P O R U Č U J I !!!

• umi. vciti se do pacienta. utesi, pomuze. jsme moc spokojeni

• Je to dobrý doktor a přijemný ke svým pacientům.

• Moje zkušenost je jen ta nejlepší, vždy bylo vše v naprostém pořádku.

• S

Nehodnotím hezký ,pěkný,-je lékař na svém místě.jako chirug vynikající,i přesto že máte strach s operace dovede uklidnit!Vím o čem mluvím,mudr Hroneš, mudr Kopřiva jsou vynikající operatéři. V tom co dělají jsou velmi dobří.

Nevím proč si lidé, kteří psali poslední čtyři komentáře myslí, že je pan doktor Hroneš tak šparný, protože narozdíl od nich mě a mé rodině v této ordinaci jakon tak pan doktor Kopřiva vždy pomohly a nikam nás neposílaly.

• C

vše zasádrovat, to je jeho motto

• Š

SUPER ,SYMPATÁK