Olga Janochová
Praktický lékař pro dospělé

Krnovská 9, Bruntál 79201

• V

Pani doktorka je profesional a ma velmi lidsky pristup, vzdy je vstricna a ja i moje rodina jsme velice spokojeni
    Sestricka je taky velmi hodna.

• Nejlepší doktorka v Bruntále, nikdy jsem neslyšela že by si na ni kdokoli stěžoval.

• U paní doktorky Janochové jsem byla několik let pacientkou, z důvodu odstěhování z Bruntálu jsem od ní bohužel musela odejít. Byla vždy milá, ochotná a starostlivá, nikdy nic nezanedbala. Mohu ji vřele doporučit a kdybych se měla vrátit zpět do Bruntálu, chtěla bych jen ji, jako ošetřující lékařku. Od ní by se opravdu mohli někteří učit, co je na tom, že nemá počitač ? Důležité je, jak léčí lidi.

• Autor, který psal příspěvek ~ [dodano 2010-08-12 00:06:29) je známý potížista a těžko jej v Bruntále praktický lékař ošetří, patří do Opavy nebo Šternberka, co je spádovější a já se alespoň od tebe podepíši. Jindra.

• Jsem s ní velmi spokojená. Dívá se na Vás jako na člověka a ne jako jiní, kteří ve Vás vidí jen body do své peněženky. Nenechá nic náhodě, a pokud si není jistá, tak pošle na další vyšetření. Má zájem a informuje se o dalším stavu pacienta i když je v nemocnici. Je to člověk na pravém místě.

S touto lékařkou mám jen ty nejlepší zkušenosti.

• E

Jsem velmi spokojená.Paní doktorka je lidská a profesionální, takových kdyby bylo víc.

• jen více - takových praktických lékařů, mnozí by se mohli u paní doktorky učit!

• výborná a zkušená lékařka, praktička, ... S čím si není jistá neváhá přeposlat k odborníkům.

• Z

Paní doktorka je velmi lidská dokáže naslouchat každému pacientovi jsem s ní velmi spokojena