Ogunwalle Idunnu
Nemocnice Děčín

Děčín

• Váš účet byl odstraněn

Byl velmi příjemný, k dceři se choval přátelsky, pečlivě ji vyšetřil, protože byly nějaké pochybnosti a podezření na naštípnutou klíční kost, poslal nás na kontrolní rentgen. Jen kdyby všichni lékaři v děčínské nemocnici byli takoví.

• Váš účet byl odstraněn

nej doktor kteryho kdy nemocnice děčín měla takových lekařu by si lidi měly vážit jsme ráda že zrovna na chirurgii je pan doktor vždy me dokáže rozesmát super

• Pacient

S prací lékaře jsme byly jako pacientky velmi spokojené . Nedal najevo netrpělivost ani nadřazenost . Velmi příjemné vystupování .

Super lekar, doporucuji.

NEJLEPŠÍ LÉKAŘ

• Váš účet byl odstraněn

Jmenuji se Jitka Comová a byla jsem se synem na chir.ambulanci v Děčínské nemocnici,přesto,že už měl padla,vzal nás a byl ochotný,usměvavý a hlavně moc příjemný k synovi,utěšoval ho a lýtko mu zašil za chvilku,jsem ráda,že nemocnice má tohoto doktora,má taky slováka na interně a to je nebe a dudy,jak v přístupu,tak v jednání.Tímto chci poděkovat jemu i sestřičce paní Ivě Blechové za příjemné jednání.

• N

nikolina

je to bezvadnej doktor....hodnej, prijemnej, simpatickej a ochotnej.....pro me je to ten nej doktor z dc nemocnice

• Pacient

Jeden kontakt v ambulanci chir. pohotovosti a velmi dobrý dojem. Příjemný a sympatický člověk. K odbornosti se vyjadřovat nemohu, ale důvěru v něj mám.

misule_86

velmi dobrý dr.

• A

Alena

Velmi dobrý doktor a odvádí perfektní službu u RZS v Děčíně i přes svůj jazykový handicap mluví výborně česky.Je velice příjemný i při veškerém vyšetření.