Milan Kasl
Alergologická a neurologická ambulance

Šafaříkova 3185, Tábor 390 02

K panu doktorovi jsem se ani nedostal. Dle nevybíravého způsobu chování personálu mi bylo řečeno, ať se objednám jinam. Dotyčný s kým jsem mluvila, se ani nepředstavil. Mrzí mě to, protože slušné chování je základ společnosti. A bohužel ještě mažou negativní recenze. To už docela dost vypovídá.

• Alergologická a neurologická ambulance Jiný  •

Jsem velmi spokojená s panem doktorem . Vždy doporučí dobrou léčbu a vše vysvětlí .

• Alergologická a neurologická ambulance Jiný  •

• Doktor Kasl má profesionální a velmi pečlivý přístup k pacientům. Vřele doporučuji. Více takovýchto lékařů.

• mudr Kasl je vynikající lékař.na jeho kontroly docházím pravidelně každé 3měsíce a vždy jsem absolutně spokojená s přístupem.vyslechne,poradí,nesetkala jsem se s lepším doktorem

• Jsem velmi spokojená, řekla bych, že přístup pana doktora se ještě více zlepšil od té doby, co je ve své ordinaci v Klokotské ulici a ne v nemocnici, je vidět, že je spokojený, práce ho baví, plně mu důvěřuju, je to odborník na svém místě!

• K panu doktorovi Kaslovi chodím již hodně let. Je to skvělý odborník, poradí, vyslechne, neustále se vzdělává. Hodně mi pomohl s mou nemocí. Sestřička je také moc fajn, šikovná a příjemná.

• S Mudr.Kaslem jsme velice spokojení. Já a moje mamina ho navštěvujeme a dokázal nám pomoci. Pan doktor je opravdu profesionál. Sestra velice hodná a ochotná.

• Sama navštěvuji již několik let alergologickou ordinaci pana doktora, jsem nadmíru spokojená, úžasný přístup, vše vysvětlí, maximálně se snaží vyjít vstříct a k pacientovi se chová jako ke klientovi, což je znát z jeho chování-podání ruky apod. Do neurologické poradny paní doktorky doprovazím svou maminku a i její přístup a péče je napsrosto skvělá, vždy podrobné vyšetření, se vším poradí, pokud potřebujeme napsat nějakou kompenzační pomůcku, paní doktorka vždy ochotně napíše, nedělá s tím problémy jako ostatní lékaři, dříve jsme chodily k MUDr. Tichému a pokud jsme potřebovali napsat nějakou pomůcku, vždy to byl problém a odmítl nám to. Prostě obě ordinace manželů Kaslových jsou na vysoké úrovni a nedovedu si představit, že bych lékaře měla změnit.

• I

MUDr.Kasla mám velice ráda, je to vynikající odborník. Jak znalostmi ve svém oboru, tak svým chováním ke klientům. U MUDr. Kaslové se neléčím, ale vím, že i ona je velmi dobrá lékařka. Kéž by bylo takových lékařů více!!! Sestřičky jsou také velmi ochotné. Mohu jen doporučit!!!

Vždy sem naprosto spokojen s jeho přístupem k pacientovi a jeho odborností.