Michal Vrátný
Psychiatrická ambulance

Komenského 611/11, Karviná

• Š

Kdykoliv jsem byla u pana doktora, tak jeho přístup byl skvělý. Vždy vyslechne, poradí a zkrátka za mě nejlepší lékař. Sestřička také milá a nikdy nemáte pocit, že otravujete.

• jiné místo Jiný  •

• A

Pan Doktor Vrátný je nejlepší specialista kterého jsem kdy navštívil. Empatický a vždy pomůže. Mohu jen doporučit. To stejné platí pro personál.

• Psychiatrická ambulance Jiný  •

• T

Pan doktor je sympatický empatický a fajn člověk dlouho spolu bojujeme díky jemu jsem se dostala na hospitalizaci do Třince kde bylo fajn. Po návratu me pan doktor pochválil a já mu poděkovala. A děkuju ješte jednou. Můžu jen doporučit. TÀŇA

• jiné místo Jiný  •

• Ochotný, milý a empatický psychiatr. Vždy rád pomůže a vyjde vstříc, mohu jen doporučit. Dojíždím k němu z Ostravy už nějaký ten pátek a určitě bych neměnil.

• ochotný

• Pan doktor Vrátný je příjemný lékař,který s Váma Vaše problémy i trochu probere,narozdíl od jiných.Oceňuji lidský přístup k pacientům.

• dobrý den jmenuji se Petr Jurek,jsem z Karviné a žiji opět s rodiči v jednom bytě a musím přiznat,že jsem si žil skoro hezký život.Ale pak jsem to celé pokazil a nyní musím být v péči pana doktora Vrátného,který mě hodně pomohl a né jen on,ale také paní dr Wybitulová.Ji si moc vážím

• PAN DOKTOR MICHAL VRÁTNÝ JE VINIKAJÍCÍ LÉKAŘ A JSME RÁDI ,ŽE HO TU MÁME I SESTRU ROMANU RYCHLÍKOVOU.

• Ideální psychiatr.

• velmi lidský a příjemný lékař,který umí lidem naslouchat,vždy poradí,velmi rád k němu chodím a všem doporučuji