• Dentální hygiena

Dospělí
Děti

• Vstupní dentální hygiena

2 000 Kč

Mgr. Lucie Zelenková, DiS.
HB Klinika Rakovník

Vysoká 89, Rakovník 269 01

Skvělá péče, Lucku můžeme jen doporučit. Navíc umí nádherně pracovat i s dětmi. Našemu čtyřletému synovi vše trpělivě a krok po kroku vysvětlila, takže neměl s ničím problém a celou návštěvu zvládl úplně v pohodě. Nakonec ještě dostal diplom a odměnu za to, jak hezky si čistí zoubky. Moc děkujeme!

• T

Skvělý přístup, milé vysvětlení jednotlivých zákroků, srozumitelné seznámení s prevencí. Vřele doporučuji.

• V

Jsme s přístupem a péčí velmi spokojeni. Mám problém s dávivým reflexem a při prvním setkání jsem si myslel, že to nezvládnu. Opak byl pravdou, díky přístupu paní Lucie. Její odbornou znalostí a laskavým přístupem jsem vše zvládnul. Jsme moc rádi, že na HB Kliniku můžeme jezdit i v sobotu, neboť jsme ze Žatce.

• HB Klinika Rakovník Opakovaná návštěva  •

Vše v pořádku, milá paní, vše vysvětlí. Rád se vracím.

• D

Navštívil jsem dentální kliniku u paní magistry Zelenkové a musím říct, že šlo o jednu z nejlepších zkušeností, jaké jsem kdy měl u zubaře. Paní magistra je nejen velmi profesionální, ale také neuvěřitelně milá, empatická a vše vždy ochotně vysvětlí. Celý zákrok probíhal naprosto bez bolesti a v příjemné atmosféře.

Dentální hygiena byla provedena pečlivě a šetrně, výsledek byl vidět okamžitě – zuby dokonale čisté, hladké a svěží pocit v ústech vydržel dlouho. Bělení zubů proběhlo rovněž skvěle, bez jakéhokoli podráždění a výsledek je přirozeně bílý a zářivý.

Paní magistra Zelenková si opravdu dává záležet na každém detailu a je vidět, že svou práci dělá srdcem. Mohu jen doporučit všem, kteří hledají kvalitní, profesionální a zároveň lidský přístup.

Děkuji za skvělou péči a určitě se budu pravidelně vracet!

• HB Klinika Rakovník Opakovaná návštěva  •

Mohu jen a jen doporučit! Nejen že se vám dostane profesionální a pečlivé péče, ale také velice milý a edukativní přístup. Takže pokud se DH bojíte, tak s paní magistrou Zelenkovou opravdu nemusíte:)

• HB Klinika Rakovník Opakovaná návštěva  •

• Ma dnesni prvni navsteva na me pusobila skvele. Pani je velmi sympaticka, mila, ale predevsim profesionalni a pecliva. Vse mi dukladne popsala a vysvetlila. Jsem rada, ze jsem nasla dentalni hygienicku, kam se budu opakovane a vlastne i rada vracet. Dekuji !

• E

Byla jsem u paní magistry 1.10.2025 poprvé a jsem velice spokojená,profesionální přístup,empatie paní magistry,příjemné a nestresující prostředí.Je velice vlídná a odborně dokonalá,mohu posoudit,protože jsem léta chodila na dentální hygienu jinam,než jsem se vrátila do Rakovníka a hledala jsem odbornou péči o chrup,tu jsem našla právě zde u paní magistry Zelenkové a jsem za to vděčná.Paní magistru doporučuji a dala bych i více hvězdiček,pokud by to šlo.Svou práci dentální hygieny děla precizně a perfektně,o každém zákroku Vás informuje.Maximální spokojenost s paní magistrou L. Zelenkovou.

• HB Klinika Rakovník Vstupní dentální hygiena  •

U paní magistry Zelenkové jsem absolvovala dentální hygienu a byla jsem maximálně spokojená. Přístup byl profesionální a zároveň velmi lidský, ošetření probíhalo šetrně a bezbolestně. Oceňuji také jasné a srozumitelné vysvětlení jednotlivých kroků i doporučení pro domácí péči. Výsledek je výborný. Budu se sem vracet beze strachu a mohu jen doporučit.

• T

Opakovaně navštěvuji ordinaci, konkrétně paní magistru Zelenkovou. Má velice profesionální přístup. Je trpělivá a snaží se vždy pomoci, vysvětlit, edukovat. Určitě mohu říci, že práci dělá s láskou - to prostě vidíte :-)
    Prostředí ordinace je velmi příjemné, vždy čisté a oceňuji design - nejen ordinace vypadá moderně a útulně. Doporučuji, a kdybych mohla, dám více než 5