MUDr. Martin Macháček

Neurologická ordinace

Široká 11, Ivančice 66495

4 názory

• D

Roku 2017 mne léčil tento lékař s parézou lícního nervu. Připadalo mu, že moc mluvím, neboť jsem se snažila vysvětlit okolnosti vzniku, ale asi ho to nezajímalo. Řekl mi, jestli bych neměla dostat léky na uklidněnou. Já jsem tento svůj defekt přitom brala nad věcí, a chodila jsem do práce, aniž bych byla 1 den doma. Kontrovala jsem, že nemám mluvit, a už jsem vůbec nemluvila. Rovněž mi vynadal, že jsem nepřišla dříve, když parézu jsem měla už týden. Skutečnost byla, že mne obvodní lékař vůbec k neurologovi neposlal a musela jsem se toho dožadovat sama. Jak to slyšel, bylo to již v pořádku. Na závěr, když jsem se optala na lázně (tato diagnoza opravňuje k poskytování lázní), jeho reakce byla, že v životě neslyšel, že by pacient s touto diagnozou dostal lázně. Roku 2025 moje kolegyně v práci lázně na tuto diagnozu dostala. Koncem loňského roku (2025) jsem dostala opět parézu levého lícního nervu. Mám jiného lékaře a dostala jsem i lázně. Macháčka nikdy více.

• Neurologická ordinace Jiný  •

• Tento muž ,byl předurčen k profesi lékaře,jež naslouchá ,navazuje, a svým empatickým cítěním odhaluje prvotní příčinu vašich obtíží.Podílí se na úspěšné terapii a svým působením se preventivně snaží zasáhnout ,tam ,kde lékařská pomoc zdaleka není ,ještě potřebná ,či akutní.

• Výborný specialista s příjemným vystupováním, empatický a především nesmírně laskavý člověk. Tohoto lékaře mohu vřele doporučit. Mám s jeho péčí ty nejlepší zkušenosti.

• Problém tohoto lékaře je v jeho přístupu k pacientovi. Člověk s velmi nízkou emoční inteligencí.