Marie Kyrianová
Pediatrie

Adamovská 12, Rudolfov 37371

• Paní doktorka Kyrianová je jednou z nejlepších lékařek, které jsem za svůj život potkala a je mi velkou ctí, že můj syn je právě v její péči. Vynikající odbornice, velmi empatická s vysokým morálním kreditem. S velmi příjemnou sestřičkou tvoří tým, který hned na začátku uleví od bolesti dobrým slovem a srdečným úsměvem.

• Mám s paní doktorkou zkušenosti již skoro šestnáct let, chodím k ní se synem i dcerou a nemám důvod k ničemu jinému než chvále a to stejně když byli úplně malí tak až do současnosti. Pokud se jedná o odborné vyšetření, vždy odesílá k lékařům, kteří mají v rámci Č. B. nejlepší renomé a v případě pochybností o zdravotním stavu dítěte se vždy snaží nic nezanedbat. Její sestra je také velmi ochotná a vstřícná. Mám (bohužel) zkušenosti s mnoha lékaři mnoha oborů a MUDr. Kyriánová je jednoznačně jedním z těch nejlepších, které jsem kdy potkala, ať po odborné nebo i po lidské stránce.

• B

Osobně jsem s paní doktorkou moc spokojená,i já k ní jako dítě chodila,vyslechne problém,poradí,když si zažádáte o nějaké doporučení,tak bez výmluv napíše,nenutí zbytečně žádné očkování navíc,nabídne jej a je jen na rodičích,zda ho využijou,a má strašně příjemnou sestřičku,která to tam doplňuje.A nesmím zapomenou na ochotu přijet i domu,když se vrátíte z porodnice.

• Paní doktorka je bezvadná,dovede poradit,je ochotná za miminkem zajít.Má zájem o své pacienty.Vždy jsem byla s paní doktorkou spokojená.Doporučuji

• Tak paní doktorka je velmi hodná milá umí potěšit to rozhodně ale spíše bych řekl že je odbornicí na děti tak do 10-ti let pak už je to horší. Od těch 15-ti let už nějak neumí určit diagnózu na spoustu věcí odpovídá že to je růstem na vše píše Ibalgin v tomhle mám trochu špatnou zkušenost. Ale jak říkám k malím dětem do těch 10-ti let je fakt bezvadná jinak umí i poradit popovídá to taky někdy pomůže když je člověk ve složité životní situaci ale u těch starších dětí prostě ta diagnóza bejvá problém no. Sestřička je zlatý sluníčko bez ní by to tam nebylo ono. Takže k menším dětem rozhodně doporučuji pak ke starším možná se porozhlédnout po někom jiném případně pokud je nějaké podezření na nemoc výslovně žádat o poslání na odborné vyšetření.

• K paní doktorce chodím se třemi dcerami, mohu jí jen poděkovat za všechnu péči, kterou nám poskytla, a to i nad rámec svých povinností. Při piplání miminek mi vždy dodala sebedůvěru a poradila. Nebýt její podpory, určitě bych dvojčata nekojila rok a další dceru 2 roky - díky ní jsem vytrvala a nevrhla se na příkrmy hned při první příležitosti. Osobně oceňuji, že neplýtvá antibiotiky, vždy je milá a příjemná, stejně jako sestřička. Zaslouží dík a velkou pochvalu. Doufám, že ještě dlouho bude na Rudolfově ordinovat.

Naprosto spokojen.

• B

Príjemné prostredie, veľmi dobrý prístup k dieťaťu, synovi sa veľmi páči, že ho p. doktorka volá Kocoure :-).

velmi milá,příjemná.je to profesionálka.pamí doktorka na svém místě. Děkujeme

• I když se krásně čtou vaše hodnocení já osobně nesouhlasím ani s jedním.Paní doktorka je sice hodná ,vstřícná ale má zkušenost je mizerná.Nebudu přesně psát o co jde ale já i moje sestra se schodneme na tom že dokáže i nevědomně ublížit.I maminky co znám z okolí tak jim zůstává rozum stát nad některými "zkušenostmi" s malými dětmi do jednoho roku.Jen naznačím kojící matka přece nemůže mít slabé mléko.Ale kdybychom trvaly na radě paní doktorky naše dítě by strádalo hladem a brečelo by jak přes den tak v noci.Ale nebylo to nemocí nýbrž hladem.