Mgr.
Psycholog
o specializacích
Havlíčkův Brod 1 adresa
Číslo licence : AA 0014311
Dobrý den všem. Jmenuji se Lucie, jsem klinická psycholožka a psychoterapeutka a ráda vám pomohu s hledáním porozumění pro vaše obtíže... Něco málo o mně: Vzdělání v jednooborové psychologii jsem získala na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. Moje další kroky mířily do Psychiatrické nemocnice v Havlíčkově Brodě. Zde mi bylo umožněno získat komplexní vzdělání v atestačních oborech Klinická psychologie a Psychoterapie, které jsem úspěšně zakončila atestační zkouškou. V psychiatrické nemocnici HB působím dodnes na psychoterapeutickém oddělení 14. Ve své soukromé praxi se specializuji především na diagnostiku a následnou psychoterapii neurovývojových onemocnění ADHD/autismus u pacientů dětských i dospělých. V těchto tématech rovněž poskytuji odborné poradenství pro rodiče, partnery a blízké osoby pacientů. Dále se zaměřuji na systematickou psychoterapii u pacientů s:
- poruchou emoční regulace (úzkostné poruchy, afektivní poruchy, trauma, poruchy osobnosti - především emočně nestabilní porucha osobnosti, poruchy příjmu potravy)
- poruchou kontroly impulzů (závislosti, poruchy příjmu potravy, poruchy osobnosti)
- poruchou sociálního úsudku (poruchy osobnosti)
Ve své práci využívám strukturované psychoterapeutické přístupy s prokázanou účinností - KBT a Schematerapii. V těchto směrech jsem vycvičena, tzn. absolvovala jsem komplexní vzdělání zakončené certifikací. V současnosti jsem rovněž školencem v atestačním oboru Dětská klinická psychologie, takže svoji práci v ambulanci zaměřuji především na dětské pacienty.
O mně
- poruchou sociálního úsudku (poruchy osobnosti)
- Klinická psychologie
- Dětská psychologie
Hlavní léčená onemocnění
- Poruchy spánku
- Bulimie
- Posttraumatická stresová porucha (PTSD)
- Emoční poruchy
Psychoedukace
Psychoterapie
Mgr. Lucie Sedláčková
Rozkošská 2322 - PNHB oddělení 14, Havlíčkův Brod 580 01
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Lucie Sedláčková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor
V okolí Havlíčkova Brodu