- Klinická logopedie
Zámek 50, Benátky nad Jizerou 294 71
Dukelská 348, Milovice 289 23
3 názory
Váš účet byl odstraněn
Mockrát děkujeme paní Hruškové za perfektní péči o tatínka! Na hodiny jsme se vždy všichni tešili a těšili se z dalších a dalších pokroků (tatínek po klíšťové encefalitidě, ochnuté tělo, jazyk). Díky paní Hruškové se nám podařilo znovu obnovit funkčnost jazyka, nyní pokračujeme v nastavených praktikách a věříme v další zlepšení. Poku hledáte skvělou lékařku s úžasným přístupem a srdcem na správném místě, tak nenajdete lepší.. DĚKUJEME, že jme Vás našli !
• jiné místo • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
S osmiletým synem jsem navštívila paní Žákovou z toho důvodu, že jsme se 3 roky trápili se špatnou výslovností "R". Měl tzv. "hrdelní R". Docházeli jsme na logopedii do MŠ a dále jsme trénovali doma, ale Matěj stále nevěděl, jak na to. Paní Žáková ho prohlédla a zjistila, kde je problém. Dostali jsme cvičení na doma a po necelých 14 dnech syn začal R správně vyslovovat. Poté jsme abslovovali jen 2 kontrolní sezení, kde jsme si potvrdili, že takto je to správně. Vždy byla paní Žáková moc milá a sezení byla příjemná. Byla to opravdu velká úleva, že jsme se zbavili tohoto problému. Všem doporučuji.
Váš účet byl odstraněn
Paní Žákové patří náš obrovský DÍK! Byla nám doporučena v době kdy se naše 8letá dcera již 2 roky marně snažila naučit hlásku Ř na logopedii v ZŠ. Chvílemi jsem již propadla v beznaděj, zda to nekvalitní Ř nemá po tak dlouhé době zafiksované a zda ještě vůbec dojde ke zlepšení, aby celý život "neřáčkovala". U paní Žákové jsme strávily úžasných 60 minut. Dostaly jsme na 3 týdny cvičení domů. Moje dcera za dva dny začala říkat naprosto čisté "Ř" a naše logopedická éra je ukončena! Díky Erin :o)