Loučka 75644
č.d. 132, Kunovice 75644
Branky 75645
Váš účet byl odstraněn
Pan doktor Sehnal je skvělý odborník se snahou pomoci, vždy slušné , vstřícné a příjemné jednání. V případě potřeby Vás pošle na další vyšetření. Sestřička taktéž velmi milá a ochotná. Daniela
• Praktický lékař pro dospělé • Nemoc •
byl jsem registrován u 4 lékařů a velmi rád za ním přijedu, vše vždycky OK, i v čekárně si rád počkám, přečtu noviny.
Opravdu slušný, taktní a vždy ochotný pan Doktor.
Slušný, ochotný, pozorný, naslouchající.... prototyp vzorného praktického lékaře...
doporučuji, pečlivý ochotný, milý, vstřícný, prostě náš rodinný lékař
za sebe i svou rodinu říkám že je nejlepší, protože mi pomohl dokonce i od problémů, které byly pro nemocnici neřešitelné. Je ale na lidi až příliš hodný.
Zastávám názor, že na tomto www. se vyjadřují buď kladné nebo záporné emoce, subjektivní pocity- které každý máme různé, když je mi blbě 2 dny při horečkách a nic nepomáhá- zbytečné bych nadával na doktora, protože léky teprve začínají zabírat,.... - a kdyby mi to neřekl (že mi pár dnů bude blbě), asi bych taky nebyl spokojený- a pak bych zase spokojený byl....• • •
Je to úžasný lékař, vždy mi pomohl, má kladný přístup k lidem, nenechá nějaký problém jen tak! DĚKUJI
T
Tým Archa
Jsme maximálně spokojeni t.s. Archa
somc
Slušný přístup
Petr Sedlák
Pan Sehnal je opravdu odborník a člověk na svém místě. Několikrát mi pomohl se zdravotními problémy. Vážím si ho , pro jeho odbornost a láskyplný přístup k lidem. Je to vzácný člověk.
Děkuji ,, Petr Sedlák,,• • •