Josef Balík
Chirurgická ambulance

Čs. armády 2043, Tábor 39003

• Skvělý pan doktor, precizní, rychlý, vše vysvětlí. A sestřičky? Úžasné dámy...
    Spolu s panem doktorem tvoří dokonale synchronní tým ????

• Chirurgická ambulance  •

• Nezažila jsem ochotnějšího a profesně schopného lékaře.

• Lékař s velkým " L " - vynikající lékař, lidský přístup, odborník na svém místě. Doporučuji všem známým.

Za vše děkujem.

• ochotný, pečlivý a rychlý pan Doktor na svém místě prostě 1

• Profesinonální přístup, vše OK

• Schopný a pečlivý chirurg, žádné problémy.

• Výborný, i po letech se ptá na dřívější zranění jeslti je vše v pořádku.
    opravdu člověk na svém místě.

• Excelentní chirurg....

• D

3x mi jiný chirurg trhal zarostlý nehet u palce na noze a vždy se problém opakoval. Po čtvrté jsem šel na doporučení k panu doktorovi Balíkovi a po jeho 100% zákroku byl problém vyřešen. Je to již 8 let a od té doby jsem neměl jediný problém. Rovněž jeho přístup ke mně jako pacientovy byl absolutně profesionální a zároveň vstřícný.

Opravdu lékař jak má být,odborník, který je přijemný k pacientům,ošetření je rychlé , ale precizní.Určitě stojí za to zmínit se i o setřičkách v této ordinaci.Jejich lidské jednání a přístup k pacientovi je na profes. úrovni a přitom velice příjemné.