Jiřina Drábková
Praktický lékař pro děti a dorost

Čs. armády 6a/1402, Hlučín 74801

• Paní doktorka je skvělá. Když měl syn zánět ledvin, i když nás později vypravovala na operaci, nebo jen při obyčejných vyšetřeních, očkováních, vždy byla velmi lidská a ochotná. Sestřičky jsou taky fajn, nikdy nebyly nepříjemné.

Paní doktorka je sice fajn, ale dostat se k ní je umění. Většinou, i když jsme nahlášené u dr. Drábkové, skončíme u dr. Dočkalové, což se mi nelíbí. Také přístup sestřičky (té mladší) by mohl být trošku vlídnější. Chápu, že toho mají moc, ale od toho tam jsou. A také nechápu, proč přijmají nové pacienty, když mají přeplněno a nestíhají.

K pí. doktorce chodím se synem od doby ,kdy začala ordinovat v Hlučíně .Syn je astmatik ,velmi mu pomohla ,lepší lékařku jsem za ty roky co mám děti nepoznala ,můžeme být rádi ,doporučuji pí. .doktorku všem.

• S paní doktorkou máme nejlepší zkušenosti. Nejlepší dětská alergoložka! Byla jsem těžký alergik,astmatik a po 9ti letech jsem se s ní se slzami v očích loučila jen s minimálními problémy. Při alergické reakci po očkování mi dokonce přivezla potřebné léky až domů. Paní doktorka vždy usměvavá, velice laskavá s vynikajícím přístupem k dětem. Opravdu vřele doporučuji....

• Jsem velice spokojena! K pani doktorce s detmi chodime 17let.Vzdy mi s detma pomohla a ted pomaha taky.Syn totiz neni jen astmatak a alergik ma cukrovku,vysoky tlak.Vzdy se snazi udelat vse nejlip.Moc ji za to dekuji.

• Výborná lékařka, s našimi dvojčaty zachází velice opatrně od narození (teď máme rok)na cokoliv se zeptáme, dostaneme odpověď (i telefonicky).Paní doktorku nám doporučili známí, jsme velice spokojeni.Sestřičky taky velice příjemné a ochotné.

• Velmi dobrá lékaka, velice vstřícná

• Přístup sice milý, ale né vždy. Nač se nezeptám, nevím. Nezajímá se o podrobnosti. Sestry uštěkané, otrávené, nestíhají. Vše má moc rychlý průběh. Dětského lékaře si představuji jinak.

• hodna a přijemna

• Výborná lékařka v Hlučíně. Konečně.