nojo,jenže si toho bere nějak moc a pak tak tak stíhá a již po kolikáté se mi stalo,že v ordinaci přímo před pacienty pospával...je to taky jenom člověk a aby se mu někdy nevymstilo,ani se pořádně nevyspí,sedne za volant a jede do další ordinace....má jich několik.Proč se tak honí a stresuje,že se ani pořádně nevyspí?! Aby někdy za volantem neusnul a nebyl malér.To by si opravdu nezasloužil. Jinak dobrý.
Váš účet byl odstraněn
Je lehke kritizovat,ale i doktor je clovek a spousta pacientu to nevidi a vyuziva jen sluzby jako v obchode.Cekame vsude a cekat vsude budeme,to nemuzeme vycitat doktorovi a na vic u praktickeho lekare je to jeste schudnejsi nez treba v nemocnici.Kazdopadne budme radi za ochotu a peci,kterou tento lekar poskytuje:)
Váš účet byl odstraněn
Prostě profík na svém místě...
lotos
Je to jeden z mála kvalitních lékařů. Pomůže s čím může, protože obvodní lékař
není specialista na všechny nemoci a aní být nemůže.
Že dlouho čekáme? Všude se čeká, každý chce mít vyšetření to nejlepší a to nějaký čas zabere.• • •
Z
zoja
dle mého úsudku,tento lékař by opravdu měl změnit zaměstnání a zabývat se něčím,co by ho opravdu bavilo.Ale pacienti to vážně nejsou! Tento doktor léčí od stolu,je mu zatěžko prohlédnout pacienta i jen se podívat do krku nemocnému ho obtěžuje.Když tam člověk přijde s problémem,máte pocit že zbytečně otravujete.Jen sedí za stolem a píše a píše,to mu jde fakt dobře.Bohu-žel,nejsem jediná,která ho takto vidí.Lidi si stěžují na jeho nezájem o pamcienty ale jen po straně.Na hlas to nikdo neřekne,nechce si dělat zbytečně zlou krev.
v.k.
Dr. Chytil je mým ošetřujícím lékařem po celou dobu jeho soukromé lékařské praxe.
Kdyby nebyl velmi dobý, tak bych od něj odešl. S jeho péčí jsem plně spokojen.• • •
pacient Petr
Plně souhlasím s názorem pacienta Kopeckého - jeden z nejlepších lékařů na Prostějovsku,ochotný,spolehlivý,čestný.Je velmi dobré,že se expacient odhlásil,protože si takového lékaře nezaslouží.
pacient Kopecký
pan MUDr.Chytil je jeden z nejlepších lékařu na Prostějovsku! Jeho profesionální vysoká odbornost a chování je vzorem pro ostatní lékaře.
pacient
Odbornost,vystupování a chování na profesionální úrovni,ošetřuje pacienty mimo pracovní dobu po telefonické dohodě,dokáže pomoci,je lidský - doporučuji
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den,v únoru jsem měla anginu. A teď v dubnu mám zase anginu. Chtěla jsem se zeptat,jestli to je normano do měsíce dostat znovu. Dostala jsem silnější antibiotika,ale již 4.den mě lehce boli v krku a mám kasel,kde vykaslavam Hleny.
Budu rada když mi jakoliv poradíte děkuji.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrá den,to že máte znovu anginu celkem není nic zvláštního, zřejmě nebyla ta první doléčená adekvátně nebo někdo z Vašich blízkých může být bacilonosič. Píšete, že máte kašel. To není příliš…
Dobrý den, už přes měsíc mě bolí v krku, léčila jsem se ze streptokokové infekce antibiotiky, které bohužel nezabraly a bolest se stále vrací. Nemám ale ani teplotu a jinak se necítím být nijak nemocná. Před týdnem se mi objevila bolestivá, tvrdá bulka ve stehni, vypadá jako modřina, ale nejsem…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Píšete, že antibiotika nezabrala.V tom případě měla být dle výtěru z krku a stanovení ditlivosti nasazena jiná, která pokryla kompletní bakteriální spektrum z Vašeho krku.Se streptokokovu infekcí…