Jaromír Topínka
Samost. ordinace PL - gynekologa

Bavorova 15, Strakonice 38601

• Pan doktor je perfektní!!! Nejlepší doktor, kterého jsem kdy mohla potkat. Je vstřícný,lidský. Vždy poradí a vyslechne. Udělá si čas na každou pacientku. Sestřička je také velice milá a vstřícná. Kéž by byli všichni takoví..... Děkuji Pane Doktore :)

• Nejbáječnější doktor, kterého jsem kdy potkala - pečlivý, svědomitý,nebrajíc ohled na pojišťovny a peníze! S větším osobním přístupem jsem se u doktora nikdy nesetkala, a to je věc, která dnešním doktorům opravdu chybí. Neboť kdyby se někdy doktor zeptal pacienta jen : "a jak se Vám jinak daří"..mnohdy by se vysvětlila příčina pacientovo "nemoci"..
    A sestřička také moc příjemná!

• Též musím vyzdvihnout veliké klady MUDr. Topinky a jeho sestřičky. Díky nim mám velice krásnou a zdravou holčičku, za kterou moc děkuji. Celé těhotenství jsem se u nich cítila naprosto vyjímečně a opečovávaná, což v dnešní době je veliká vzácnost. A to nemluvím o odbornosti a velice lidském až rodinném přístupu. Svého přestupu od MUDr. Kyrála, kvůli přestěhování nelituji. Oba jsou moc dobří doktoři, které jsem poznala.

• Jak už zde bylo napsáno, pan DOKTOR s velkým D!!!Pohodový, lidský, vtipný, poctivý, zkrátka skutečný odborník na svém místě.Sestřička taky v naprosté pohodě!!

• Poctivý lékař i člověk s lidským přístupem k pacientkám. Empatický, sympaťák to je pan doktor Topínka. Vzkaz pro pana doktora: hýčkejte si tu milou sestřičku, je to poklad :-) Přesto, že za panem doktorem dojíždím z větší dálky, neměnila bych.

• Jsem pacientkou doktora Topínky 30 let. Nikdy mi špatně neporadil a vždy jsem mu bezmezně věřila a stále věřím. Přála bych si, aby takových doktorů bylo víc. Bohužel, zatím je to jenom přání,jo a má štěstní na setřičky. U něho nepamatuji protivnou. Hana K.

• Už jsem zde sice příspěvek vkládala, ale ještě jsem zapomněla, že je pan doktor vtipný, vždycky se u něj zasměji a také mi hodně pomohl i s osobními problémy... Nemá nejmenší chybu, aspoň já jsem žádnou nenašla. I sestřička je vždycky milá a ochotná - to se kolikrát nevidí, někde jsou sestry ( i lékaři ) protivní, jako by je to povolání obtěžovalo.

• Na tohoto lékaře nemůžu říct jediné křivé slovo. Chodím k němu skoro pět let a jsem naprosto spokojená. Celé těhotenství s ním byla pohoda. Vždy všechno parádně vysvětlí a pomůže při řešení problémů.

• Nevím, co zde napsat, abych neopakovala to, co je tu už několikrát napsáno...???
    Lékař i sestřička skvělí - škoda jen, že nejsou všichni takoví, ať už jde o praktické lékaře, gynekology, zubaře, či lékaře a sestry v nemocnicích, atd. ... Určitě se mnou všichni souhlasí...

• Díky skutečně velké pečlivosti, opatrnosti, svědomitosti, trpělivosti a zájmu o maminku a miminko dopadla obě má těhotenství naštěstí dobře, ale nevím, zda by vše dopadlo tak dobře, kdybych chodila k jinému lékaři. Panu doktoru budu dosmrti vděčná, že mám dvě krásné a díky němu i zdravé děti. Kdyby každý lékař přistupoval ke své práci a pacientům tak jako on. Vše vysvětlí, poradí, a to nejen jako doktor, ale i jako člověk. I sestřička je bezvadná. I přesto, že má nabitou čekárnu, snaží se, aby každý čekal co nejkratší dobu a je milá, ochotná.