Jarmila Eimová
Praktický lékař pro děti a dorost

Puškinova 63, Vyškov 68217

Velice příjemná a dobrá lékařka. Žena na správném místě.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• A

Chtěla bych touto formou moc poděkovat paní doktorce Eimove a jeji sestřičky. V pondělí 27.3.2023 ošetřely mého syna s alergickou reakcí. Nejen, že se parádně postaraly o mé dítě, ale take mi všechno několikrát vysvětlily a pomohly se uklidit. Sama jsem zdravotník a vim, jak je práce ve zdravotnictví náročná, proto si ještě více cenim jejich profesionálniho a lidského přístupu.

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Máme 3-letého syna. Do jara jsme chodili k paní doktorce Eimové. Doktorka to s dětmi neumí, syn se jí bál, odmítal spolupracovat (otevřít pusu apod.). V září 2015 nastoupil do školky. Jelikož byl stále nemocný, požádala jsem paní doktorku o vyšetření na imunologii. Opakovaně odmítla vystavit žádanku, prý je to normální. Nepřímo jsem byla označena za hysterickou matku, a prý synovi stejně nic nezjistí. Po konzultaci s několika dětskými lékaři jsme doktorku změnili. Nová pediatrička nás bez řečí poslala na vyšetření. Synovi zjistili celiakii 3. stupně. Jsem ráda, že jsme odešli.

• Mám dvě děti 3 a 1,5 a musím říct, že jsem velmi spokojena, paní doktorka je milá, vstřícná, snaží se vše vysvětlit, děti se jí nebojí, a hlavně se paní doktorka snaží vyhnout antibiotikům, dává je až musí. Sestřička je taky v pohodě. Takže za mě super a doporučuji.

• Jsme rádi, že jsme se přestěhovali do jiného města a mohli zvolit jinou ošetřující doktorku naší dcery. S paní doktorkou nemáme dobré zkušenosti. Ve zkratce, zanedbala léčbu naší dcery, já jsem byla nazvána hysterickou matkou, proto jsme si raději zajeli do Dětské nemocnice v Brně, kde jsme se dozvěděli, že léčba je zanedbaná a následky budou velké. Radila jsem se i na lékařské komoře ohledně podání stížností, ale je to zbytečné. Proto jsme od ní upustili.

• Chodila jsem k paní doktorce celé dětství. Nikdy jsem se nebála vyšetření, byla vždy ochotná a hodná. Navíc jsem si myslela, že je to Dáda Patrasová z Kuřátek :)

• jsme u ní zaregistrovaní, ale léčíme se vždy doma. Paní doktorka mi pořádně nikdy nic nenapsala a odkázala ať si to koupím v lékárně. Takové diagnózy jako je: na horečku si kupte panadol, anebo na kašel bromhexin, hedelix atd. zvládnu koupit i bez její rady. Takže tam chodíme jen na preventivní prohlídky a když si sama nevím rady (nebo potřebuji napsat antibiotika). Od narození jsme tam byli jen párkrát co se týče nemoci.

• Chodila jsem k ní už od malička než jsem přestoupila k praktickému,je to skvěla doktorka,vždy byla ochotná,milá a snažila se udělat vše,dělala všemožne testy aby zjistila příčinu....

• B

Jsme velice spokojení.A můžeme ji všem doporučit

K pani doktorce jsem chodil jako dite a byl jsem v jeji peci maximalne spokojen. Nebyval jsem prilis nemocen, ale kdyz uz jsem byl, vzdy jsem byl s peci a lecbou spokojen. Pani doktorka mi vzdy prisla velmi mila a znala. Krom toho je to take moc hezka pani doktorka.