AESTHEVITA

Bezručova 1190/19, Karlovy Vary 360 01

AESTHEVITA

Bolzanova 1679/3, Praha 2, Praha 110 00

• Z

O plastice prsou jsem přemýšlela delší dobu, ale nejvíc mě to začalo trápit po mateřství kdy prsa zmizela úplně. Ale s dvoumi malými dětmi jsem si neuměla představit rekonvalescenci jako bývá při běžné Augmentaci. Když jsem viděla metodu MiaFemtech a zjistila si všechny její výhody byla jsem nadšená a šla do toho. Klinika Aesthevita, pan doktor Pilka a všichni pracovníci na klinice byli úžasní, strašně milí a ochotní. Byla s nimi pěkná domluva, všechno vysvětlili, byli nápomocni se vším. Zákrok proběhl naprosto v pořádku, rekonvalescence byla klidná a rychlá a já jsem i po roce nadšená a spokojená a ničeho nelituji. Naprosto přirozená krásná prsa jako bych je měla odjakživa. Zákrok není vůbec nikde poznat i jizvu v podpaždí sotva najdu kde byla. Všem doporučuji je to nejlepší investice do sebe samé a svého sebevědomí.

• AESTHEVITA Jiný  •

U pana doktora Pilky na klinice Aesthevita jsem byla necelý rok zpátky na zvětšení prsou metodou MIA Femtech. Na klinice byli všichni milý, vše mi vysvětlili, zákrok i hojený proběhlo přesně podle předpokladu a výsledek je neuvěřitelně přirozený- přesně jak jsem si přála. Pana doktora i celou kliniku moc doporučuju

• Š

Pan doktor Jan Pilka je moc šikovnej!
    Byla jsem u pana doktora na augmentaci prsů 2x.
    Po druhé z toho důvodu, že jsem chtěla ještě větší velikost.
    Obě operace zvládl pan doktor výborně
    Je sympatický a skvěle se s ním dá na všem domluvit.
    Doporučuji !

• AESTHEVITA Jiný  •

Pana doktora doporučuji všemi deseti. Je moc milý, ochotný, konkrétní a snaží se vyhovět vaši představě aby vše splňovala. S výsledkem jsem více než spokojena.

• AESTHEVITA Jiný  •

100% profesionalita. Skvělý přístup, skvělý výsledek. Jednoznačně doporučuji.

• jiné místo Jiný  •

• N

V únoru tohoto roku jsem podstoupila u pana doktora Pilky augmentaci prsou. Pan doktor je opravdu profesionál. Pomohl mi s výběrem vhodné velikosti a doporučil vhodnou metodu, aby docílil mého požadavku. Vše proběhlo v pořádku a s výsledkem jsem maximálně spokojená. Pana doktora mohu jen a jen doporučit :-)

• AESTHEVITA Jiný  •

Letos v březnu jsem u pana doktora Jana Pilky podstoupila augmentaci prsou. S výsledkem jsem maximálně spokojená. Nebyla jsme si jistá velikostí, takže jsem to nechala na panu doktorovi. Děkuji celému týmu, usměvavým a ochotným sestřičkám.

• AESTHEVITA Jiný  •

Po několika konzultacích u x specialistů jsem se rozhodla pro pana doktora Pilku a a jeho kliniku Aesthevita a udělala jsem moc dobře. Lidskost, cit pro estetiku a pochopení spolu se snahou pomoci jsou synonyma konzultace s tímto odborníkem na svém místě. Děkuju za Vás, pane doktore! Konečně se opět cítím jako žena.

• jiné místo Jiný  •

Před třemi lety jsem u pana doktora podstoupila zvětšení prsou a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí mého života. Pan doktor byl vždy velmi milý a výsledek operace je naprosto skvělý. Prsa mají krásný tvar, velikost perfektně sedí k mému tělu a jizvičky nejsou téměř vidět.
    Jsem and míru spokojená.

• E

Podstoupila jsem lipotransfer do prsou po vyjmuti implantatu. Prestoze tuku nebylo tolik a bral se z boku, briska a stehen, objem se doplnil a skoro po dvou letech vysledek drzi :)
    Dekuji.