Ivana Malá
Sam.ord.PL pro děti a dorost

Vrchlického 168, Slatiňany 53821

• Pani doktorka i sestřička jsou skvělé, ochotné, milé a usměvavé. Tvoří spolu skvělý tým. Vždy ochotně vysvětlí i poradí. Co víc si pro děti přát.

• Sam.ord.PL pro děti a dorost Jiný  •

• Já chodím s dcerou k paní doktorce Malé už od narození jsem moc spokojená a dcera také radši by u ní zůstala napořád je férová a dokáže se bavit jako obyčejný člověk ne nafrněnec :)

• jiné místo Zvědavost  •

• Dobrý den, k paní doktorce jsem přestoupila s dětmi z Pardubic. Jsem zdravotník, a proto se domnívám, že dokážu objektivně posoudit kvalitu lékaře/lékařky. Paní doktorka Malá je velmi dobrá a pečlivá, zajímá se nejen o zdravotní stav dítěte, ale i o jeho dušičku. Na nic si nehraje, nic nepředstírá, je upřímná a umí dát najevo, když se jí něco nelíbí. Vážím si jí jako člověka i jako lékařky. Poplatky se platí všude a zkuste navštívit třeba pana doktora Jiráska v Pardubicích. Tam platíte poplatek i za to, že sedíte v čekárně :-)

• Já si teda taky na paní doktorku nemohu stěžovat. Je velmi milá. Ošetřila mě bez problémů kluka i když k ní nechodil...

• Skvělá lékařka.Lepší neznám. :-)

• Naprostá spokojenost, vždy milá, usměvavá jak paní doktorka, tak i sestřička.

• Čistě náhodou jsem našla tuto stránku - hodnocení lékaře.Nevěřila jsem svým očím, jaký jedinec mohl napsat ty 3 nechutné články.Toto může napsat jen závistívý a zakomplexovaný člověk.K paní doktorce chodím musím říci dost často a budu se opakovat , jak už bylo řečeno v předchozích článcích, že paní doktorka je velice milá,laskavá,ochotná nic neponechá náhodě.Kéž by byl takový lékař každý.

p. Polívková Monika

• K paní doktorce chodíme již skoro tři roky. Nikdy jsme neměli žádný problém, vždy je ochotná, milá, často stačí i konzultace po telefonu. Se sestřičkou tvoří výborný tandem, až se mi někdy nechce z ordinace odcházet :-)
    Již dvakrát ošetřila i děti z jiných koutů republiky, které u nás byly na návštěvě, vždy ochotně, stačilo jen zavolat a domluvit se. A mé kamarádky (matky oněch dětí) měly z paní doktorky taky veskrze pozitivní dojem.
    Když tu čtu ta negativní ohodnocení, nechce se mi věřit, že je to o té samé paní doktorce...:-( Nicméně si myslím, že každý průměrně inteligentní jedinec nedá na anonymní citové výlevy na internetu a přesvědčí se sám, zda je to pravda či ne. Chápu, že se občas stane, že si člověk s někým nesedne, ale něco už je fakt moc. Já za naši rodinu paní doktorku prostě doporučuji!

Lenka Švadlenková

• E

Já jsem zatím s paní doktorkou spokojená.

• jsem spokojeny,bez problemu