Ilona Zimmerová
Hradec Králové

Milady Horákové 504/45, Hradec Králové 50006

• H

Dobrý den, výborná paní doktorka, velice milá a příjemná, vše vysvětlí, je velice lidská, moc ráda k ní chodím. Díky ní jsme včas podchytily nález na mém děložním čípku a následnou léčbou jsem v tuto chvíli opět zdravá a doufám, že to tak již zůstane i nadále. Mé velké díky :-)

• Hradec Králové Jiný  •

K paní doktorce chodím už roky a kdyby všichni doktoři byli takoví, jako ona, neměla bych z doktorů strach. Je neskutečně milá, má lidský přístup, nebojím a nestydím se jí zeptat na cokoliv, vždycky se doptává, ochotně poradí a přijde mi, že ji doopravdy zajímá, s čím mám problém. Vždy mi v průběhu vyšetření všechno vysvětluje, ukazuje na monitoru. Nejsem doktorka, ale přijde mi, že opravdu nic nezanedbává. Jsem s ní velmi spokojená.

• R

Já bohužel musím porušit vlnu superlativů… v úterý jsem navštívila gynekologii se silnou bolestí jednoho prsu ( jsem kojící maminka - již po třetí, takže něco málo o zánětu už vím). Čekali jsme, jak se to dál vyvine, postupovala jsem dle pokynů. Do rána se bolest velmi silně zhoršila a navíc se mi na prsu objevila černá krevní sraženina, s brekem z bolesti jsem dojela do ordinace, kde se paní doktorka na prs podívala a řekla, že vzhledem k tomu, že jsem zatím byla schopna přijít po svých do ordinace a nemám 40 horečky, tak že nevidí důvod další léčby… maximálně Bepanthen… ošetřování pro manžela na mě a děti? Ani náhodou, opět - jsem ve stavu kdy chodím a neplazím se po zemi, pak není důvod ošetřovačky. Poslední tečka byla, když mi řekla, že s největší pravděpodobností stejně o mléko příjdu… závěr? Do večera horečky od zánětu mlécovodu, silně zahnisané prso… mám antibiotika, ale už od jiného lékaře. Všichni jsme jenom lidi a já sama nesnáším nemístnou kritiku, ale tohle už bylo opravdu přes čáru.

• Hradec Králové Jiný  •

• K paní doktorce Zimmerové chodím už dlouhá léta a je to opravdu PANÍ DOKTORKA. Zajímá se (přijde mi, že její fráze: "Jak se vám daří" není jen otázka aby řeč nestála... Povídala jsem ji, že se teď s něčím léčím a moc nikdo nic neví, netýkalo se to vůbec gynekologických problémů a ona se mi snažila i poradit..). Zajímá se, vše mi vysvětlí, mohu se jí zeptat na vše. Nikdy bych neměnila a těšim se, až budu těhotná, protože k níc hodit chce každá pacientka :-)

• Hradec Králové Jiný  •

• Lékařka na správném místě. Opravdu nejlepší doktorka, kterou jsem kdy potkala. Velmi milá, vstřícná, lidská, ale i profesionální, vše se zájmem vysvětlí a je vidět, že opravdu ví, co říká. Cítím se u ní velmi dobře, dokonce se i těším. Sestra také velmi příjemná a hodná.

• Hradec Králové  •

• Za mě asi nejlepší gynekoložka, kterou jsem měla. Oceňuji nejen vstřícnost a ochotu, ale především odbornost. V těhotenství mám několik komplikací a líbí se mi, že je paní doktorka řeší a nemávne nad nimi rukou. Měla jsem u sebe například podezření na toxoplasmózu, což paní doktorka nastudovala, nabídla mi odběry, nemávla nad tím rukou. S dalšími komplikacemi mě dokonce sama objednala k jiným odborníkům. Můj manžel o ní říká, že je to doktorka 21. století, protože perfektně komunikuje e-mailem. V neposlední řadě se mi líbí moderní vybavení ordinace, což je pak pro mě, jako pro pacientku, příjemné. Se sestrou nemám problém, vždy jsme se domluvily.

• Hradec Králové Těhotenství  •

• jedním slovem super :) velmi příjemná paní doktorka i sestra, profesionální a lidský přístup, lékařka na svém místě

• Dobrý den,
    i já se připojuji k názoru, že je to doktorka na správném místě. Jediná snad, ke které se vždy těším, že mi pomůže a taky mi vždy pomohla. Má až dá se říci kamarádský přístup, že opravdu se nebojím ji cokoliv říct a zeptat se. Ještě těhotná nejsem, ale pokud by to šlo, nemohla bych si ji jednou zarezervovat na porod? :-D Fakt, bych s ní byla v klidu a vím, jaká je. Jak vidím, není to jen můj pocit, že je fajn a to jsem o to víc ráda.
    Paní sestřička mně přijde v pohodě, nevím, proč na skoro všechny působí špatným dojmem? :-( A druhou paní doktorku beru normálně, nic mi neudělala, ale je fakt, že taky radši chodím k paní doktorce Zimmerové, než paní doktorce Hájkové.
    Nevíte taky náhodou, proč tam zaučují novou holčinu na sestřičku? Ona paní Marešová odchází nebo co? Právě, že by mi to přišla škoda. :-( Snad jste ji těmi názory nevyhnaly dámy?

• Dobrý den, odpovídám na dotaz z 2.dubna 2011...paní doktorka již nepřijímá nové pacienty a ani já jsem se nedovolala. Jinak nemůžu hodnotit negativně.

• Jsem nadmíru spokojená, doslova gynekoložka snů. =) Doporučuju!