- Urologie
Purkyňova 143, Vyškov 682 01
2 názory
JS
Když začínal, tak se snažil. Ale teď už to seká " jak Baťa cvičky". Odcházím. Pro moje ledviny je už ale bohužel pozdě...
• urologie-kučera • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
Dlouho jsem se nesetkala s tak pečlivým a důkladným lékařem. Nemáte pocit, že obtěžujete, dostanete výklad o tom, co jsou možné diagnózy a čím by mohly být způsobené. No, prostě radost k panu doktorovi přijít. Člověk na svém místě!
• urologie-kučera • Jiný •
65 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, měl bych dotaz. Může se používat světelná terapie Bioptron na chronickou prostatitídu. J
měl bych dotaz. Může se používat světelná terapie Bioptron na chronickou prostatitídu. Je mi 54 let. Je to účinné a nemá vedlejší účinky?
Děkuji za odpověď
Zdeněk P.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Neuškodí, ale taky nepomůže.
Dobrý den, chci se zeptat, ve středu mi teklo hodně krve při močení, vlastně jen krev a žádná moč, byl jsem na urologii, dali mi cévku, krev byla pryč, teď chodím močit do “bažanta” a bolí to, mam pocit že mam plný měchýř jenže nedokážu vymočit vše najednou, jen po troškách, a dnes jsem šel na…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Další vyšetření nutná, volil bych prohlídku močového měchýře.