MUDr. Eva Valachová

Pediatr · Více o specializacích

Frýdek-Místek 1 adresa

Eva Valachová
Praktický lékař pro děti a dorost

Revoluční 531, Frýdek-Místek 73801

• Nejlepší doktorka jakou jsme mohli pro děti vybrat. Ochotná, vstřícná, milá, zkušená a znalá a vždy nám pomohla.Kuboš

• Praktický lékař pro děti a dorost péče o dítě  •

• S

Nejlepší doktorka kterou jsem mohla pro svou dcerku vybrat!!!A navíc jsem k paní doktorce jako malinká taky docházela.Drahuška a Verunka

• Naprosto souhlasím s vyjádřením odborník na velmi vysoké úrovni, lékař který nic neponechává náhodě, to je paní doktorka Valachová! Neodmítne, neurazí, pomůže prostě jeden z mála lidý který se pro tuto práci narodil. Já i mí dva synové ji máme velmi rádi a moc si ji vážíme! A co se týče sestřičky, je to profesionál který umí říct pravdu do očí, a to se asi některým přecitlivělým maminkám nelíbí, já s ní nemám jediný problém, a to mé konzultace po telefonu nejsou na 2 minuty!! S paní doktorkou tvoří sehraný tým kterému nelze nic vytknout!!! Dámy hluboce před Vaší práci smekám!!! Syřínková Petra a kluci

• S Paní doktorkou Valachovou jsem spokojená od té doby, co jsem na světě a to je mi dnes už devatenáct let a nyní ji navštěvují mí sourozenci.
    Mám ji ráda i jako osobnost, je velmi starostlivá a vždy vyslechne vše, co máme na srdci. Nemůžu si na ní stěžovat. Můžu ji jen doporučit :o)

• Já i mí sourozenci jsme k paní doktorce docházeli od malinka a neměli jsme nikdy žádný problém (ani se setřičkou). Jsou obě velice milé, ochotné a hlavně ve svém oboru znalé. Nyní k MUDr. Valachové docházím i se svou dcerkou, protože vím, že lepší doktorka by se horko težko hledala.
    Štembírková Marie

• Velice ochotná a znalá paní doktorka.

• Paní doktorku jsem navštěvovala já sama jako dorost a nenapadla mě ani jiná volba s mou dcerou. Paní doktorka svým přístupen dosáhne toho, že se dítě nebojí a nechodí k ní s obavou, navíc ať už se na ní obrátím s jakoukoli prasbou a problémem, je vždy ochotná a vstřícná. Já osobně nemám ani negativní zkušenosti se setřičkou, možná je to tím, že jí znám už opravdu pár let, ale nikdy jsem se u ní nesetkala s negativním přístupem...Jsem moc spokojená

• Jestli existuje někde na světě lékař či lékařka, která by se vyrovnala naší paní doktorce, bylo by na světě mnohem více zdravých a šťastných dětí a jejich rodičů. Je to člověk naprosto stvořený pro tuto práci,miluje děti, umí s nimi komunikovat a co se týče odbornosti, i člověk který tomu nerozumí si připadá že konečně na tu bolístku našel lék, když mu to vysvětlí!!! A co se týče sestřičky, je to úžasná žena, nikdy mi po telefonu neřekla ne, a že umím být otravná, mé syny má ráda, a k dětem se také chová velmi hezky. Ruku na srdce kdo z nás toho nemá v práci někdy plné zuby!!! Petra + Kubíček + Matýsek Syřínkovi

• Paní doktorka Valachová je zkrátka báječná lékařka, ochotná, usměvavá, důsledná, děti i my s manželem ji milujeme. Sestřičky se zastávám, protože paní doktorka je až moc hodná a někdo tam musí být trošku "ras". I sestřička mi vždy pomohla.

• Milá, rozumná, hodná...