David Dyrc
KKN, a.s. Nemocnice Karlovy Vary, chirurgické oddělení

Bezručova 19, Karlovy Vary 360 66

• R

Skvělý chirurg, skvělý personál, díky za každou pomoc.

• jiné místo Jiný  •

• Moc děkuji za empatický přístup a bezbolestné ošetření zarostlého nehtu, pan doktor i sestřička jsou super!

• jiné místo Jiný  •

Ambulance Cheb. Vyříznutí znaménka. Výborný přístup, rychlé, bezbolestné. Příjemná sestra. Efektivní odbavovací systém. Určitě doporučuji.

• jiné místo Jiný  •

Pan doktor je velmi milý a vše vysvětlí. Snaží se opravdu najít zdravotní problém a co nejlépe ho vyřešit. No a zdr.sestrička u něj je skvělá paní, sympatická a navíc umí píchat injekce tak, že to člověk ani necítí! Oba jsou to profesionálové na svém místě! DĚKUJI!!

• I

jsem po zlomenině zápěstí, pan doktor velmi příjemný, empatický! I přes bolest při repozici, jsem se cítila v dobrých rukách..., vše vysvětlil, výborný odborník! Děkuji IK

• KKN, a.s. Nemocnice Karlovy Vary, chirurgické oddělení Jiný  •

• Velmi empatický,bez jakéhokoliv náznaku arogance,která je u lékařů často běžná..

• Profesionální, lidský.

Výborný lékař s humorem

• S

Výborný lékař.

Je to super doktor,po patálii s nohou mého syna nás vždy udržoval svým humorem nad hladinou.Vřele doporučuji,je opravdu skvělý.