MUDr. Danuše Jarošová

Pediatr · Více o specializacích

Šebrov-Kateřina 1 adresa

Danuše Jarošová
Praktický lékař pro děti a dorost

č.d. 112, Šebrov-Kateřina 67922

• Vynikající lékařka a charakterní člověk.

• S paní doktorkou jsem velmi spokojena, řídí se rozumem a stejně tak nechá na nás, jestli se rozhodnem například pro očkování navíc. Zároveň, pokud jsme zastánci jemnější medicíny, podpoří nás. Takže je poměrně alternativní, ale zároveň má přehled v moderních prostředcích.
    Naše jinak bázlivá dcerka se jí nebojí, v ordinaci i čekárně se chová jako doma. Pro doplnění informace, čekárna je již předělaná a je větší, pohodlnější. Snad jediná vada na kráse je čekání, i když jste objednaní, není hodinový skluz vyjímkou. Ale paní doktorka je člověk na svém místě a nikdy pacienty neošidí, protože by někam spěchala. Jsme rádi, že ji v Kuřimi máme.

• S paní doktorkou jsem velice spokojená. Je to člověk na svém místě. Vždy je velice příjemná, ochotná a nikdy se netváří kysele, když mám nějaký dotaz ohledně léčby. S dětmi to umí a vždy je k nim velice milá, i když dítě není zrovna ve své kůži a brečí. K jinému lékaři bych s dětmi chodit nechtěla. Paní doktorku mohu jen doporučit.

• VÝBORNÁ LÉKAŘKA,OBĚTAVÁ, MILÁ SRDCE NA PRAVÉM MÍSTĚ...

• Tak jako se píše v jiných hodnoceních - paní doktorka i sestřička velice příjemné. moc oceňuji možnost kdykoli zavolat. Když jsme nevěděli co s dcerkou, ještě ve 22:30 jsme za ní mohli domů a problém jsme v pohodě vyřešili. K prostorám musím dodat, že paní doktorka letos v prosinci udělala velkou rekonstrukci a čekárna je velká dostatečně a ordinace také v pohodě.Všem DOPORUČUJI. Opravdu se vyplatí za ní dojíždět!!!

• Výborná lékařka, vždy vyslechne a poradí. Rady po telefonu, návštěvy doma -taková obětavost se jen tak nevidí!!!

• Paní doktorka je velice obětavá, ochotná a já mám opravdu dobrý pocit, že je o mé děti postaráno na nejlepší úrovni. I když jsme z Brna, jezdíme do její ordinace v Kuřimi a nelitujeme. Má k dětem výborný přístup a prostředí i když není největší, nejmodernější atd. je domácké a příjemné, v ordinaci spousta hraček, takže se jedno dítě nenudí když se paní doktorka věnuje druhému.Velice oceňuji, že je prakticky stále na telefonu, má funkční www a komunikuje přes e-mail. Paní doktorku Jarošovou doporučuji, je otevřená,naslouchá a já jako rodič ji naprosto důvěřuji.

• Tuto pani doktorku mohu jen a jen doporucit. Velice mila prijemna pani doktorka ,ktera vzdy vyslechne a poradi. Prijela nam i o vikendu k synovi ktery mel 40 horecky a neklesaly. Je kazdy den na telefonu ,az do vecerni 22 hodiny , tudiz kdyz se neco stane , muzete zavolat co mate delat a vzdy poradi . Dekuji pani doktorce a opravdu s detma bych k jinemu lekari nesla .

Jsem velice spokojená,čekárna je sice menší,ale přístup a odbornost paní doktorky perfektní.

• D

Paní doktorka je milá a velmi ochotná. Podmínky v čekárně a ordinaci jsou poněkud stísněné.