Baldé Oumarbailo
Ord. praktického lékaře gynekologa

tř. 9. května 8/10, Rumburk 40801

• A

Doktor který není doktor, celé těhotenství mi zanedbával preeklampsii, otoky jsou z tepla a vysoký tlak z toho že jsem přišla z autobusu i když jsem už 30 minut seděla v čekárně( podle něj)... Nemluvně o tom že mi nikdy neřekl nic o mém mimču, ani jak je otočené, jak je přibližně velké, ani se nesnažil zjistit pohlaví... Dříve možná byl dobrý doktor ale teď už fakt ne... Ještě u něj jsem ale budu přecházet.. musim poděkovat paní doktorce která je u něj v ordinaci jednou za 14 dní že mám zdravou dceru...

• B

Chodím k panu doktorovi i přesto, že jsem se odstěhovala do Prahy. Nabízel mi, abych si vybrala někoho z jeho kolegů v Praze, abych nemusela dojíždět. Proč bych to ale měnila? Nemám důvod. Pomohl mi i když jsem si myslela, že se z toho už nedostanu a měla u sebe dvě děti, které to prožívali se mnou. A sestřička? Vždy ochotná pomoci a s úsměvem :-) , Za mě? jedno veliké děkuji .

• V

Pan doktor je nejlepší v celém širokém okolí. Pokud se pacientky chovají slušně i on se chová slušně. Pravda někdy přijede déle,než by měl,ale myslím si,že na to má právo v této náročné. Obzvláště v této práci,kde má skoro každá pacientka pocit,že společně se sestřičkou jsou tak trochu i psychologická poradna. Docházím k němu už skoro 14 let. Vždycky mi nasadil správnou léčbu a ochotně vše vysvětlil. Dovedl mě ke dvěma spontanním porodům v termínu a vždy se snažil udělat maximum pro to,abych obě těhotenství zvládla naprosto v pořádku. Nedám na něj dopustit a ženám co si na něj stěžují,doporučuji navštívit jiného doktora či doktorku a uvidí sami ten rozdíl. Sama jsem dvakrát musela akutně k jisté lékařce a lékařovi v okolí Rbk a oba dva do mě hrábli tak,že jsem krvácela ještě den po vyšetření. :( To u pana doktora neznám. Je milý,ochotný,citlivý a hodný a ještě ke všemu profesionál. Není líný zvednout mobil a zavolat a prokonzultovat zdravotní stav a léčbu i s jinými lékaři,kteří mají jinou specializaci. Palec nahoru a pět hvězdiček pro něj i pro ochotnou, obětavou a milou sestřičku.

• Mě bohužel nepomohl.

• F

Je velmi prijemny a vyborny,zodpovedny lekar nemam s nim zadny problem,jiřikov

• jsem u něj 18let a jsem spokojená

• je to velmi dobry a zkušeny doktor.

• S panem doktorem jsem spokojená.Dovedl mi vždy dobře poradit - co se týče antikoncepce a později i k přechodu do menopauzy.Při vyšetření je příjemný a milý;dovede i vážnější problém řečí odlehčit.

• Příjemný pan doktor,nejen že poradí a pomůže,ale zvedne náladu.když je potřeba...Varnsdorf

• je to nejlepsi lekar vyborne vse vysvetli a vzdy se snazi maximalne pomoct nejlepsi lekar v decinskem kraji moc moc doporucuji vsem Varnsdorf