pondělí: 8.00-17.00
úterý: 8.00 - 12.30
středa: 8.00 - 12.30
čtvrtek: 8.00 - 12.30
pátek: 8.00 - 12.30
Naše zařízení má uzavřeny smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami.
- Vnitřní lékařství - interna
- Revmatologie
Hlavní léčená onemocnění
- Revmatoidní artritida
- Osteoporóza
Infúze
Milady Horákové 28, Brno 60200
Eva
Paní doktorka docela fajn, snaží se udělat vstřícný dojem, ale její chování a především chování její dcery je naprosto nerespektující vůči pacientům. Prohlášení "výsledky má v pořádku ale hlavu asi ne" zaznělo během čekání na konto asi tří pacientek jejiž vyhodnocení výsledků dělala. Slyšeli jsme to bohužel všichni co jsme tam seděli. Musím říct, že s takovým nerespektem a arogancí jsem se ještě za svůj poměrně dlouhý život nesetkala. Za mě určitě nedoporučuji.
• iMedica s.r.o. • Jiný •
P.
Nevím, co si myslet. Marně se zkouším týden dovolat, abych se objednal, na střídačku je obsazeno nebo telefon nikdo nebere.
• iMedica s.r.o. • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
Výborná: příjemná, moc pečlivá, pozorná, snaží se najít původ nemoci a nejenom léčit její symptomy, což je v revmatologii moc důležité.
• iMedica s.r.o. • nemoc •
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka nejlepší nejenom jako lékařka,ale i jako člověk,což už se v dnešní době vidí v ordinaci málokdy. Ve svém oboru na špičkové úrovni, pomůže i se vším, co se netýká přímo diagnozy v její ambulanci. Sestřičky skvělé,člověk do takové ordinace chodí rád a s nadšením, po mnoha letech má člověk pocit "náhradní rodiny" .. Kéž by takových ordinací bylo víc!!!! Pět hvězdiček je pro ně málo,zasloužily by si jich alespoň tisíc =)))) Děkuji za všechny pacienty za super přístup a léčbu.
Váš účet byl odstraněn
Na první pohled je paní doktorka velmi sympatická osoba. Zajímá se o svého pacienta, jeho problémy, vyslyší ho, udělá potřebná vyšetření. Svojí přítomností dává své ordinaci klid a pohodu. Sestřičky též hodné. Doporučuji:)
Váš účet byl odstraněn
Velice příjemná a ochotná paní doktorka, kterou zajímá pacient a věnuje se mu. Pacientovi se snaží pomoci a vyslechne jeho problémy.
Váš účet byl odstraněn
Vynikající ve všech ohledech - svému oboru rozumí, její léčba zabírá, zajímá se o můj celkový stav, má milý přístup a po konzultaci vždy vím co, kdy, jak, proč, kvůli čemu a na co. Kdyby se mě někdo zeptal, jak si představuji ideálního lékaře, odkážu na ni.
Váš účet byl odstraněn
U paní doktorky jsem byla poprvé a velmi mě překvapilo až skoro domácí prostředí a vstřícný přístup personálu i paní doktorky.Je velmi milá a ochotná, prostě něco nevídaného v našich ordinacích. Hodnotím velmi kladně.
Váš účet byl odstraněn
Byla jsem u paní doktorky Lapčíkové na prvním vyšetření a jsem maximálně spokojená. Pevně věřím, ze i další návštěvy budou tak perfetní.
J. S. Brno
K práci lékařky nemám výhrady, spíše naopak. Jen nezafungoval přenos objednání termínu po netu do záznamů ordinace.
6 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
mám dotaz mám nízké hodnoty vitamínu d , je vhodné užívat ibandronát mylan?
mám dotaz mám nízké hodnoty vitamínu d , je vhodné užívat ibandronát mylan?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, pokud máte nízké hodnoty vit. D je potřeba jej užívat. Užívání Ibandronátu s tím nesouvisí.
DNA kyselina močová v krvi
Dobrý večer, hledám pro svého syna lékaře internistu, na základě doporučení praktické lékařky. Jedná se o vysokou hladinu kyseliny močové v krvi navzdory léčbě Miluritem i dietě jsou výsledky odběrů krve stále nepříznivé. Bylo by možné se objednat u Vás a jaká je prosím čekací lhůta? Děkuji za…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, jaká je hladina KM a jaká je dávka léčiva? A. Lapčíková